A qui sadreça: A alumnes de cicle superior de primària i secundària.
Àrees implicades: Ciències naturals i ciències de la naturalesa.
Objectius:
Conèixer el dia a dia d'una cadena de restauració: sistemes
d'elaboració pròpia de càrnics i embotits, controls de qualitat, gestió logística i
servei al consumidor final.
Descripció de l'activitat:
Breu explicació dels orígens, productes, etc., de la cadena de
restauració i de la importància de la qualitat com a eix fonamental de la
nostra filosofia de treball. A continuació, visita guiada fent un recorregut
per les diferents zones de les instal·lacions: sales de fabricació, cocció,
emmagatzematge i controls de qualitat.
Desenvolupament:
Durada: 1 hora i 40 minuts.
Nombre d'alumnes per sessió: 1 grup classe.
Dates de realització i horaris: D'octubre a juny (excepte
el mes de desembre), dimecres i dijous, a les 10 del matí.
Lloc de realització: Seu central d'Establiments Viena,
polígon Can Roqueta.
Cost: Gratuït. Transport a càrrec del centre.
Com s'hi arriba: Amb autobús urbà. Consulteu línies i
horaris al 010.
Material: Dossier didàctic per als alumnes amb el contingut
de la visita.
Observacions: Cal tenir en compte que és una fàbrica en
funcionament i que s'hauran de seguir de forma estricta totes les indicacions del
personal.
Inscripció:
Establiments Viena. Tel. 93 745 07 73.
Persona de contacte: Marta García.
Organització:
Establiments Viena i departament d'Educació.