12.2. Visita a la seu central d'una cadena de restauració: Establiments Viena

A qui s’adreça: A alumnes de cicle superior de primària i secundària.

Àrees implicades: Ciències naturals i ciències de la naturalesa.

Objectius:
Conèixer el dia a dia d'una cadena de restauració: sistemes d'elaboració pròpia de càrnics i embotits, controls de qualitat, gestió logística i servei al consumidor final.

Descripció de l'activitat:
Breu explicació dels orígens, productes, etc., de la cadena de restauració i de la importància de la qualitat com a eix fonamental de la nostra filosofia de treball. A continuació, visita guiada fent un recorregut per les diferents zones de les instal·lacions: sales de fabricació, cocció, emmagatzematge i controls de qualitat.

Desenvolupament:
Durada:
1 hora i 40 minuts.
Nombre d'alumnes per sessió: 1 grup classe.
Dates de realització i horaris: D'octubre a juny (excepte el mes de desembre), dimecres i dijous, a les 10 del matí.
Lloc de realització: Seu central d'Establiments Viena, polígon Can Roqueta.
Cost: Gratuït. Transport a càrrec del centre.
Com s'hi arriba: Amb autobús urbà. Consulteu línies i horaris al 010.
Material: Dossier didàctic per als alumnes amb el contingut de la visita.
Observacions: Cal tenir en compte que és una fàbrica en funcionament i que s'hauran de seguir de forma estricta totes les indicacions del personal.

Inscripció:
Establiments Viena. Tel. 93 745 07 73.
Persona de contacte: Marta García.

Organització:
Establiments Viena i departament d'Educació.

 

per tornar enrera