8.3.6 Fem pa. El conreu tradicional del blat

A qui s’adreça: A alumnes de cilce mitjŕ i superior de primŕria.

Ŕrees implicades: Coneixement del medi natural i social.

Objectius:
Apropar-se al coneixement del món rural tradicional del blat i l'elaboració del pa.

Descripció de l'activitat:
Itinerari amb monitoratge per la masia de Can Deu veient els espais lligats al conreu del blat i visitant el museu d'eines del camp. Elaboració de la massa i cocció del pa a un aula.

Desenvolupament:
Durada: 2,30 hores.
Nombre d’alumnes per sessió: 1 grup classe.
Dates de realització: De dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00 h.
Lloc de realització: Masia de Can Deu.
Cost: 1,50 € per alumne (clients de la Caixa Sabadell) i 2,50 € per alumne (no clients de la Caixa Sabadell).
Com s’hi arriba: Autobús urbŕ, línies 1, 2 i 3.
Material: Dossier per al professor.

Inscripció:
Dates: De l'1 de setembre al 31 d’octubre de 2003.
Lloc d’inscripció: Masia de Can Deu..
Telčfon: 93 716 47 81.
Persona de contacte: Marc de Balanzó i Pau Borbonet.

Informació:
Masia de Can Deu, c. de la Prada, s/n.
Telčfon: 93 716 47 81.
Persona de contacte:Marc de Balanzó i Pau Borbonet.

Organització:
Fundació Caixa Sabadell i departament d’Educació.

 

per tornar enrera