Ajuntament de Sabadell
L'ESCOLA
_

Qui som


L’Escola d’Arts i Oficis va néixer de l’Escola Industrial, i amb el primer Ajuntament democràtic del 1979, l’Escola va rebre el nom d’ILLA, passant a ser municipal i iniciant un camí cap a l’organització reglada.

L'Escola Illa és un centre municipal d’ensenyaments d’art i disseny, de reconegut prestigi en l’àmbit de l’ensenyament públic de les arts i el disseny, que disposa d’una variada oferta educativa relacionada amb el món de les arts visuals, el disseny gràfic, el disseny de moda i la il·lustració, i adreçada a tota mena de públic: Cicles Formatius de Grau Superior d’Arts Plàstiques i Disseny en Gràfica Publicitària, en Il·lustració i en Estilisme d’Indumentària, els quals compten amb el finançament de la Generalitat de Catalunya; Tallers d’Art, de fotografia, de ceràmica, i de dibuix i pintura; Tallers Infantils d’Art; Illa Oberta, programa de cursos, seminaris, tallers,..., d’arts visuals i disseny; cursos de formació ocupacional i cursos de reciclatge en l’àmbit de les arts gràfiques i el disseny, en col·laboració amb la Fundació d’Indústries Gràfiques de Catalunya. En total, el centre compta amb una oferta d’unes 400 places entre els diferents tipus d’ensenyaments que oferta.

Els objectius de l’escola han estat i són donar un bon nivell de formació als nostres estudiants, assolir un bon arrelament a l’entorn empresarial, econòmic, social i cultural de la ciutat i contribuir a reforçar l’ensenyament de grau superior en l’àmbit del disseny.

Per aconseguir-ho, comptem amb aules d’informàtica equipades amb software de disseny gràfic, moda, il·lustració i fotografia, aules d’audiovisuals, laboratori i plató de fotografia, taller de gravat, taller de ceràmica, taller de moda equipat amb maquinària de patronatge i confecció d’indumentària, grans espais per dibuixar, projectar i maquetar. A més, comptem amb una biblioteca especialitzada en art i disseny.

ORGANIGRAMA ESCOLA ILLA

EQUIP DIRECTIU

Direcció
Cap d’estudis
Secretaria acadèmica

Agustí Hurtado
Xavier Garriga
Anna Vilarrúbias

CAPS DEPARTAMENT

Gràfica Publicitària
Estilisme d’Indumentària
Il·lustració
Tallers d’Art

Germán Chamorro
Eulàlia Gorina
Montse Cascante
Oriol Vilapuig

COORDINADORS I TUTORS

Coordinadora deciclesformatius
Coordinador TIC
Coordinadora Pràctiques GRAPU
Coordinadora Pràctiques IL·U
Coordinadora Pràctiques ESIND
Coordinadora cultural
i de promoció artística
Responsable de manteniment web
Tutoria GRAPU 1r
Tutoria GRAPU 2n
Tutoria ESIND 1r
Tutoria ESIND 2n
Tutoria IL·LU 1r
Tutoria IL·LU 2n

Sandra Sanjaume
Josep Alegre
Judith Corominas
Sílvia Ferran
Eulàlia Gorina

Sandra Sanjaume
Sílvia Ferran
Dolors Gimeno
Lena Balaguer
Sílvia Ferran
Lluïsa Villanueva
Montse Cascante
Christian Inaraja

SECRETARIA ADMINISTRATIVA

Sònia Gómez

CONSERGERIA

Carme González (Matí)
Jesús Castillo (Tarda)