Ajuntament de Sabadell
CICLES FORMATIUS D'ART PLÀSTIQUES I DISSENY
_

Estilisme d'Indumentària


El CFGS d’Arts Plàstiques i Disseny en Estilisme d’Indumentària
Horari: de dilluns a divendres, al matí
està orientat a formar professionals amb capacitat per a desenvolupar la seva activitat en l’àmbit del vestir. El cicle prepara els estudiants per dissenyar i realitzar col·leccions de moda i coordinar-ne tot el procés d’execució.

Durant el cicle s’investiguen, s'adapten i es presenten tendències per al sector de la moda (inspiració, colors, teixits, línies, volums, ...); es mantenen col·laboracions amb diferents entitats i institucions públiques i privades a nivell professional; es fan pràctiques en empreses, i es participa en desfilades, concursos i fires, amb l’objectiu que l’alumnat mantingui constantment una vinculació directa amb la realitat professional i artística del disseny de moda actual.

Les sortides professionals de l’estilisme d’indumentària són àmplies: dissenyador autònom o associat en firmes de creadors i empreses - alta costura, prêt-à-porter, roba infantil, uniformes laborals, roba interior, pell, llar, roba per a esports, llenceria, gèneres de punt, complements del vestir...-; creador de tendències; tecnologia empresarial; estilisme de publicitat, de mitjans de difusió, de promoció, de premsa; estilisme d’espectacle; organització de desfilades;...

Els mòduls que s’imparteixen són: Història de la indumentària, Sociologia, Dibuix al natural i la seva aplicació a la indumentària, Disseny assistit per ordinador, Modelisme, Estilisme, Tecnologia Tèxtil, Màrqueting, Color, Mitjans audiovisuals, Modelisme estilista, Formació i Orientació Laboral, Pràctiques a empreses i Projecte Final. Els cursos es divideixen en mòduls pràctics i teòrics.