Ajuntament de Sabadell
ILLA OBERTA TALLERS D'ART
_

Els Tallers


illa oberta - tallers d’art L'Illa. Escola d'Art i Disseny inicia una nova oferta de formació artística per continuar oferint a la ciutat una experiència pedagògica singular i de qualitat.

Descarrega't la informació general: Illa oberta - tallers d'art 2019-2020.pdf

Els actuals tallers es consoliden i es projecten com un espai de confiança obert al diàleg en la transmissió d’experiències i coneixements que permetin a l’alumnat, sense cap condició d’edat i experiència, el desenvolupament de les pròpies habilitats en les pràctiques artístiques, entenent-les com un actiu important de creixement personal i com a forma per gaudir i incidir en el nostre entorn.

L’escola s’ofereix com un espai obert amb una extensa oferta on l’alumnat pugui fer un aprenentatge continu i progressiu en les pràctiques artístiques, però que al mateix temps sigui lliure i obert a les seves inquietuds particulars.

Illa oberta - tallers d’art introdueix l’alumnat en el fascinant món de l’art per mitjà dels seus tallers de dibuix, fotografia, art per a infants, ceràmica, gravat, vitrall i moda, entre molts d’altres.

Els tallers s’inicien al mes d’octubre i finalitzen al juny, en diversos formats, durades i horaris, compresos entre les 17.30 i les 21.30 h.