Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Energia i sosteniblitat

Oficina Municipal de l'Energia de Sabadell
Normativa i eines de suport
Instal·lacions solars
Comptadors intel·ligents
Vehicle Elèctric
Projecte 50_50
Jornades i Activitats
Contacte
15a Setmana de l'Energia i Canvi Climàtic (2019) - del 31 de maig al 19 de juny


Sabadell celebra del 31 de maig al 19 de juny la 15a edició de la Setmana de l'Energia i el Canvi Climàtic, amb un programa d'actes molt variat i que s'emmarquen en la celebració de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2019 - #EUSEW19

Les activitats informatives, culturals, lúdiques i tècniques aproparan els principis de l'estalvi i l'eficiència energètiques, un nou model energètic, i la importància de les energies renovables a tots els consumidors i es faran a diferents espais de la ciutat com ara la Plaça Doctor Robert, la Biblioteca Vapor Badia o l'EDAR Riu Sec, amb la participació de diverses entitats i administracions.

Hi ha previstes les següents activitats:
- 3a Cursa Solar del Vallès, competició escolar de petits vehicles solars, el 12 de juny a la Plaça Doctor Robert amb participació d'escoles i instituts del Vallès Occidental.

- Taller d'estalvi energètic a les llars de Sabadell - projecte #Estalviarpercompartir, sessió final. (Edifici Catalunya).

- Jornada Connectat' al sol: foment de l'autoconsum, per Confort Solar.Casal Pere Quart.

- Portes obertes a l'EDAR Riu Sec, projecte CoSin, generació de gas a partir dels fangs de depuradora. Inscripció obligatòria.(EDAR Riu Sec)

- Jornada "Energia i Sistemes Digitals: el nou rol de la ciutadania, dirigida al públic professional i ciutadania .(Biblioteca Vapor Badia). Inscripció recomanada.

- Jornada Nou marc regulatori del règim d'autoconsum d'energia fotovoltaica. Parc Central. Gremi d'Instal·ladors.

La 15a Setmana de l'Energia i Canvi Climàtic s'emmarca com a part de la Setmana Europea de l'Energia 2019, que aglutina milers d'activitats arreu d'Europa de promoció d'un nou model energètic.

Totes les activitats són gratuïtes.
Més informació: Servei de Sostenibilitat - Ajuntament de Sabadell. Telèfon. 937453314.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat