Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Educació, Formació i Lleure

Educació, Formació i Lleure
Centres educatius i oferta formativa
Recursos, activitats i serveis
Orientació formativa i laboral
Formació al llarg de la vida
Participació i educació
Educació en el lleure
Documents d´interès
Notícies
Ja està disponible el número 54 del butlletí SBD Educ@ que edita la regidoria d'Educació. Hi podreu trobar notícies, informacions diverses i també consultar els números anteriors.
Si teniu algun instrument que no féu servir i voleu cedir-lo al Banc d'instruments, servirà per portar a terme projectes musicals de caràcter social, educatiu, cultural i integrador.
Ja es pot consultar a la Seu Electrònica de la web municipal, la resolució que recull l'assignació de beques d'anglès i francès que atorguen dotze escoles d'idiomes de la ciutat.
Ja es pot consultar a la Seu Electrònica de la web municipal, la resolució que recull l'assignació de beques per a l'adquisició de material escolar i llibres de text.
Els centres educatius ja poden inscriure's a les activitats del programa Ciutat i Escola previstes per aquest curs. Hi ha de tipologies i temàtiques molt diferents adreçades a l'alumnat de tots els nivells educatius.
Els dies de lliure disposició proposats pel Consell Escolar Municipal són: 31 d'octubre i 9 de desembre de 2016 i 27 de febrer i 28 d'abril de 2017.
Destaquem
Recomanem
Butlletí electrònic
Si vols rebre el butlletí electrònic de la Regidoria d'Educació, envia'ns un correu. El proper número el rebràs a la teva bústia.
Servei d'Educació
Carrer de Blasco de Garay, 19 - 08201 Sabadell
Telèfon 93-745.33.00
C/e: educacio@ajsabadell.cat
Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 18 hores i els divendres de 9 a 17:30 hores.


© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat