Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Educaciˇ, Formaciˇ i Lleure

Educació, Formació i Lleure
Centres educatius i oferta formativa
Recursos, activitats i serveis
Orientació formativa i laboral
Formació al llarg de la vida
Participació i educació
Educació en el lleure
Documents d´interès
NotÝcies
Si teniu algun instrument que no fÚu servir i voleu cedir-lo al Banc d'instruments, servirÓ per portar a terme projectes musicals de carÓcter social, educatiu, cultural i integrador.
Els patis de les escoles Andreu Castells, Espronceda, Juan Ramon JimÚnez, Roureda i Teresa Claramunt estan oberts, cada dia, de 18 a 20 hores per a tothom que hi vulgui entrar a jugar.
Ja estÓ disponible el n˙mero 53 del butlletÝ SBD Educ@ que edita la regidoria d'Educaciˇ. Hi podreu trobar notÝcies, informacions diverses i tambÚ consultar els n˙meros anteriors.
Ja es poden consultar les activitats d'estiu que organitzaran les entitats de lleure de la ciutat per als infants i joves. Es podran realitzar casals, campaments, rutes i col˛nies durant els mesos de juny i juliol.
Els dies de lliure disposiciˇ proposats pel Consell Escolar Municipal sˇn: 31 d'octubre i 9 de desembre de 2016 i 27 de febrer i 28 d'abril de 2017.
Destaquem
Recomanem
ButlletÝ electr˛nic
Si vols rebre el butlletÝ electr˛nic de la Regidoria d'Educaciˇ, envia'ns un correu. El proper n˙mero el rebrÓs a la teva b˙stia.
Servei d'Educaciˇ
Carrer de Blasco de Garay, 19 - 08201 Sabadell
TelŔfon 93-745.33.00
C/e: educacio@ajsabadell.cat
De l'1 de juliol al 31 d'agost l'horari d'atenciˇ al p˙blic serÓ de dilluns a divendres de 9 a 15 hores.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat