Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Conservatori i Escola Municipal de Música


CONSERVATORI PROFESSIONAL I ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA
ORIENTACIONS PER A LES PROVES D'ACCÉS I DE NIVELL. CURS 2019-20
Podeu consultar les orientacions per a les proves de nivell de l'Escola Municipal de Música i per a les proves d'accés del Conservatori Professional per al curs 2019-20.


PREINSCRIPCIÓ CURS 2019-2020
Ja podeu consultar tota la informació i els documents necessaris per realitzar la preinscripció a l'Escola Municipal de Música i el Conservatori Professional a l'apartat Preinscripció i Matrícula.


GUIA DE L'ESTUDIANT. CURS 2018-19
Podeu consultar tota la informació del curs 2018-19 a la Guia de l'estudiant: oferta educativa de l'Escola Municipal de Música i del Conservatori, horaris, serveis, tutories, etc...


PLA D'EXTENSIÓ MUSICAL A SABADELL 2017-2027
Ja podeu consultar el “ Pla d’extensió musical a Sabadell 2017-2027” que es va aprovar en el Ple del més de juny. Es tracta d'un full de ruta que pretén mantenir la qualitat dels ensenyaments musicals, ampliar el programa de Música Oberta i estendre la formació musical al territori.

CELEBRACIÓ DEL 125è ANIVERSARI DE L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA
Al llarg de molts mesos hem celebrat el 125è aniversari de l'Escola Municipal de Música amb una gran varietat d'activitats (concerts, exposicions, òpera, cantates...) a diferents espais de la ciutat.
Estem molt satisfets del resultat i us animem a veure un resum d'aquests actes i donar un cop d'ull al dia a dia del Conservatori i l'Escola Municipal de Música al
vídeo commeratiu del 125è aniversari.

COL·LABORA AMB EL BANC D'INSTRUMENTS
Si teniu instruments a casa que no féu servir i voleu cedir-los al Banc d'Instruments seran molt útils per portar a terme projectes musicals de caràcter social, educatiu, cultural i integrador.
Animeu-vos, és una bona ocasió per col·laborar en favor de l'equitat i la igualtat d'oportunitats!!!
Podeu consultar les bases i baixar-vos el document de cessió.
Podeu seguir les activitats de l'Escola de Música i del Conservatori a través del Facebook. Uneix-te!

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat