Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

El Comerį

Comparteix-ho!


Butlletí electrōnic Comerį Sabadell
Estem treballant en el nou butlletí electrōnic amb informaciķ sobre el comerį a Sabadell.
Si voleu rebre'l periōdicament ens ho podeu solˇlicitar a comerciconsum@ajsabadell.cat
Medievālia. Festa i Mercat Medieval de Sabadell
Un any més, torna Medievālia. La Festa i el Mercat Medieval de Sabadell al voltant del Mercat Central, els dies 18, 19 i 20 de maig.

Enguany és la 22a ediciķ i hi haurā com a novetat la visita guiada pel Sabadell Medieval, el dissabte en horari de 17 a 20h i el diumenge en horari de 11 a 14h. Les inscripcions s'hauran de fer al punt d'informaciķ de Medievālia.

A banda de la visita guiada pel Sabadell Medieval, no faltaran les demostracions d'oficis, el tir amb arc, les lluites medievals i els malabars, les cercaviles, les atraccions infantils, les danses exōtiques i el mercat medieval; així com l'escenificaciķ de la compra de la vila per part de la reina Elionor de Sicília, esposa del rei Pere IV d'Aragķ i III de Barcelona, el diumenge de 18.30 a 19.30h a cārrec de la companyia de teatre "El Ciervo Teatre". Més informaciķ [+].
Nova APP KM2 Sabadell
Sabadell compta amb una nova APP "KM2 Sabadell", una de les primeres eines que es posen en marxa amb l'objectiu de promocionar la ciutat. La nova APP KM2 és una eina basada en la geolocalitzaciķ de serveis i atractius de la ciutat i consta
de 4 itineraris temātics per la ciutat: Els 4 museus, L'esport a Sabadell, Els parcs urbans i Els eixos comercials. La plataforma permetrā la creaciķ de continguts informatius i estā oberta a la participaciķ de les organitzacions, entitats, associacions que hi vulguin colˇlaborar. A més estā disponible per descarregar-la en els dos sistemes operatius majoritaris Android i iOS.Servei de Comerį i Consum
c. de les Tres Creus, 202
08203 Sabadell
93 745 31 66
comerciconsum@ajsabadell.cat
Segueix-nos:

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat