Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

El Comerç

Comparteix-ho!


Butlletí electrònic Comerç Sabadell
Estem treballant en el nou butlletí electrònic amb informació sobre el comerç a Sabadell.
Si voleu rebre'l periòdicament ens ho podeu sol·licitar a comerciconsum@ajsabadell.cat
Flea Market Sabadell i Happy Food Trucks
El dissabte 16 de juny en horari de 10 a 21h, torna al passeig de la Plaça Major una nova edició del mercat de segona mà Flea Market. En total, una trentena de parades donaran l'oportunitat a la ciutadania de poder comprar objectes de segona mà en perfecte estat.

Les entitats Espai Àgora i l'Aliança Francesa de Sabadell són les impulsores d'aquest mercat de segona mà. Més informació [+].

A més, el Flea Market comptarà amb la presència de la Happy Food Trucks a la plaça del Doctor Robert, el cap de setmana del 15, 16 i 17 de juny. Una proposta festival itinerant amb els millors concerts i gastronomia urbana d'arreu del món. Més informació [+].
Nova APP KM2 Sabadell
Sabadell compta amb una nova APP "KM2 Sabadell", una de les primeres eines que es posen en marxa amb l'objectiu de promocionar la ciutat. La nova APP KM2 és una eina basada en la geolocalització de serveis i atractius de la ciutat i consta
de 4 itineraris temàtics per la ciutat: Els 4 museus, L'esport a Sabadell, Els parcs urbans i Els eixos comercials. La plataforma permetrà la creació de continguts informatius i està oberta a la participació de les organitzacions, entitats, associacions que hi vulguin col·laborar. A més està disponible per descarregar-la en els dos sistemes operatius majoritaris Android i iOS.Servei de Comerç i Consum
c. de les Tres Creus, 202
08203 Sabadell
93 745 31 66
comerciconsum@ajsabadell.cat
Segueix-nos:

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat