Ajuntament de Sabadell  
 Descobreix Sabadell
Turisme
El patrimoni urbà
El patrimoni del rodal
Els museus de Sabadell
Les arts en viu a la ciutat
Els parcs
Les instal·lacions esportives
Activitats firals
Fires tradicionals
Itineraris
L´allotjament
Publicacions turístiques
Les instal.lacions esportives
L'activitat esportiva és una tradició molt arrelada a Sabadell. La ciutat disposa de molts espais i grans instal·lacions per a la pràctica esportiva, tant de lleure com de competició.

La ciutat compta amb 140 entitats i clubs esportius. L'esport de competició hi té un pes molt important i fa que Sabadell sigui una ciutat de referència dins l'àmbit esportiu.
La Pista Coberta d'Atletisme de Catalunya
La Pista Coberta d'Atletisme de Catalunya, inaugurada al setembre del 2010, acollirà de forma permanent els campionats de Catalunya i podrà ser seu de campionats estatals i competicions internacionals. També acollirà les activitats planificades pel Centre d'Alt Rendiment i altres activitats esportives de ciutat relacionades amb l'esport base o escolar. Alhora, tindrà les portes obertes als atletes locals i de la resta de clubs catalans.

La nova Pista Coberta d'Atletisme de Catalunya està ubicada en el complex esportiu de Sant Oleguer al costat de la pista descoberta i en una zona amb bones comunicacions. De fet, està integrada paisatgísticament en l'entorn del riu Ripoll, compta amb 12.700 metres quadrats de superfície construïda i té capacitat per a 2.500 persones. En el finançament hi han participat diferents organismes públics: el Consejo Superior de Deportes, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Sabadell.

L'equipament de Sabadell és una moderna instal·lació esportiva. És l'única pista coberta de Catalunya i compleix amb la normativa internacional d'atletisme. S'acaba així amb un dèficit d'equipaments que impedia una pràctica d'atletisme en pista coberta d'alt rendiment. L'edifici és obra dels arquitectes Mario Corea i Lluís Morán, guanyadors del concurs restringit que va convocar l'Ajuntament per elaborar el projecte arquitectònic. Entre les obres significatives d'aquests arquitectes hi ha l'Estadi Olímpic de Beisbol de l'Hospitalet de Llobregat i les piscines del Club Natació Terrassa.
Pista Coberta d'Atletisme de Catalunya
Pista Coberta d'Atletisme de Catalunya
La Bassa, parc recreatiu de Sabadell
El Parc Recreatiu de Sabadell està situat al camí de Can Quadres, al costat de l'estadi d'atletisme Josep Molins. La Bassa destaca sobretot per la piscina, que amb un diàmetre de 100 metres i una fondària màxima d'1,80 m i mínima de 60 cm, és la més gran de la comarca.

La Bassa disposa de tots els serveis necessaris per poder passar un dia sencer amb totes les comoditats: zona de pícnic, bar i restaurant Complementen l'oferta de la instal·lació el servei de taquilles, la infermeria i els vestidors.

El parc recreatiu també compta amb dos tobogans gegants, un circuit d'aventures i inflables aquàtics. Tot un ampli ventall de possibilitats recreatives pensades per a totes les edats i per fer que l'estada a la Bassa sigui ben confortable i lúdica.
Horaris i dates d'obertura
De la primera setmana de juny a
la primera de setembre
De 10 a 19.30 h
tornar a instal.lacions esportives
Bassa
La Bassa
Estadi d'Atletisme Josep Molins
Les pistes municipals d'atletisme, amb més de 40 anys d'història, han estat recentment remodelades amb l'objectiu de dotar l'equipament de tots els elements necessaris i òptims per a la pràctica i la competició d'aquest esport.

L'estadi compta amb les instal·lacions següents:

- Una anella d'atletisme de 400 m amb gespa a l'interior, fossars, zona de llançaments i tanca perimetral.

- 2 camps amb traçats esportius, cadascun dels quals té un camp de futbol 11 i dos de futbol 7, amb paviment de sauló i sistema de reg automàtic.

- 1 pista poliesportiva de 24 x 13 m amb un camp de bàsquet i un de voleibol

- 1 frontó de 24 x 13 m.

- 1 rocòdrom amb una paret de 24 x 3,75 m de dificultat baixa i una altra de 13,5 x 3,75 m de dificultat mitjana.

Estadi d'Atletisme Josep Molins
Estadi d'Atletisme Josep Molins
L'estadi compta amb un edifici d'espais complementaris amb una oficina, una aula farmaciola, una sala de musculació i un servei de bar, com també d'un edifici de vestidors. Les noves graderies tenen cinc nivells d'espectadors i dos passadissos de comunicació. La modernització de l'estadi s'ha completat amb la instal·lació d'un foto-finish al control d'arribades.

Horaris
De dilluns a divendres de 7 a 22 h
Dissabtes de 9 a 21 h
Diumenges i festius de 9 a 14 h
tornar a instal.lacions esportives
El Pavelló del Nord

El pavelló poliesportiu municipal del Nord, situat a la ronda de Collsalarca, al costat del camp de futbol municipal de Ca n'Oriac, permet acollir actes de diferents característiques per la seva gran capacitat, de 1.500 persones.
L'edifici té dues plantes i una superfície útil de 5.000 m2. La planta principal comprèn l'accés a l'edifici, el vestíbul, la venda d'entrades, el bar, la botiga i l'accés a les grades. A la planta inferior hi ha la pista poliesportiva, les sales de musculació i activitats dirigides, els vestidors, els magatzems i la zona d'administració.
Aquest equipament facilitarà la pràctica esportiva a tota mena d'usuaris, tant els que practiquen l'esport com a oci, com els que es dediquen a la pràctica esportiva de competició.
El pavelló del nord
El pavelló del sud
El pavelló del Sud , inaugurat recentment, compta amb una superfície que permet la pràctica de multitud d'activitats esportives com el futbol sala, el bàsquet, la gimnàstica rítmica o handbol, entre d'altres. La pista es pot dividir en tres parts i això permet poder-hi desenvolupar de manera alternativa els diferents esports. El pavelló té capacitat per a mig miler d'espectadors i diferents serveis complementaris com vestidors, una sala polivalent i un servei de bar-cafeteria.
El pavelló sud

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat