Ajuntament de Sabadell  
 Descobreix Sabadell
Turisme
El patrimoni urbà
El patrimoni del rodal
Els museus de Sabadell
Les arts en viu a la ciutat
Els parcs
Les instal·lacions esportives
Activitats firals
Fires tradicionals
Itineraris
L´allotjament
Publicacions turístiques
Activitats firals
Fira Sabadell
A la Gran Via, tocant al carrer de les Tres Creus i ben comunicat, trobem el Centre de Fires i Convencions, Fira Sabadell. L'equipament compta amb una situació privilegiada, a pocs metres de les estacions de RENFE, dels Ferrocarrils de la Generalitat, dels autobusos i de la connexió amb l'autopista C-58.

Fira Sabadell està ubicat a l'antiga seu de la multinacional ABB, un edifici industrial i emblemàtic, construït a la dècada de 1940. Ara, però, es tracta d'un espai modern, ampli, lluminós, confortable i equipat amb tecnologia punta.
Fira Sabadell
El Centre de Fires i Convencions de la ciutat disposa d'uns 5.000 m², distribuïts en una nau central, un auditori i sales polivalents i ofereix un espai ideal per acollir convencions, seminaris, fires, reunions d'empresa i altres actes.

La nau central compta amb més de 3.000 m² destinats a activitats de gran format, com fires i convencions, i amb capacitat per a 2.700 persones. És un espai diàfan, en un únic nivell.
International Air meeting
L'auditori compta amb 1.300 m² amb capacitat per a 308 persones, 302 de les quals en butaques intel·ligents. És un espai ideal per a conferències, presentacions, seminaris, jornades tècniques, etc. Compta amb una sala de control tècnic i de traduccions annexes. Aquests serveis es complementen amb les sales polivalents, quatre sales diàfanes amb diferents capacitats i superfícies, que van dels 100 als 400 m² i que poden acollir reunions de 30 a 300 assistents. L'equipament disposa també d'un restaurant i un pàrquing amb 354 places, que s'està acabant de construir.

Fira Sabadell ofereix una potència interior de 1.500 kW i una gran xarxa de comunicacions interna. Tots els espais comuns disposen de cobertura Wi-Fi i equips d'il·luminació amb un consum reduït. Disposa d'instal·lacions d'energia fotovoltaica.

Certàmens Firals
Al Centre de Fires i Convencions de Sabadell se celebren diferents activitats firals vinculades amb els sectors comercials i de serveis, les quals poden rebre fins a 15.000 visitants en un cap de setmana. Dins de la programació firal cal destacar els certàmens següents:
- Fira per als Nuvis i Cerimònia del Vallès
- Fira del Vehicle d'Ocasió
- Fira Ability
- Fira Catavins
- Fira Motor Clàssic

Per a més informació: www.firasbd.com
Fira vehícle d'ocasió

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat