Ajuntament de Sabadell

Ets a: SAJ  >  INFO JOVE  >  Treball  > garantia_juvenil

Blasco de Garay, 19
Tel. 93 745 33 01
Horari:
de dilluns a dijous de 9 a 15 h i de 16 a 18 h i els divendres de 9 a 15 h
Recursos per cercar feina
Garantia Juvenil
. Què és?
. A qui s'adreça?
. Apunta-t'hi
. Enllaços d'interès
Què és la garantia juvenil?
La Garantia Juvenil és una nova iniciativa de la Unió Europea per reduir l'atur juvenil. Té per objectiu que els i les joves que han deixat de treballar o de formar-se rebin, en un termini de quatre mesos, una oferta de treball, un període de pràctiques, formació en empreses o un curs de formació.

A qui s'adreça?
S'estableixen els següents requisits d'accés al Sistema de Garantía Juvenil:

>> Joves majors de 16 anys i menors de 30 anys.

>> Tenir nacionalitat espanyola o ser ciutadans de la Unió o dels Estats que formen part de l'Acord Econòmic Europeu o Suïssa que es trobin a Espanya en exercici de la lliure circulació i residència. També podran inscriure's els estrangers titulars d'una autorització per residir en territori espanyol que habiliti per treballar.

>> Estar empadronat a qualsevol municipi de Catalunya.

>> No haver treballat en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.

>> No haver rebut accions educatives que comportin més de 40 hores mensuals en els 90 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.

>> No haver rebut accions formatives que comportin més de 40 hores mensuals en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.

>> Presentar una declaració expressa de tenir interès a participar en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, adquirint un compromís de participació activa en les actuacions que es desenvolupin en el marc de la Garantia Juvenil.

Apunta-t'hi!
Inscripció mitjançant DNI ELECTRÒNIC

La forma més senzilla i ràpida d'accedir al fitxer és a través de DNI electrònic. Si el tens activat pots fer la teva inscripció directament al Vapor Llonch o al Servei d'Atenció Jove (SAJ).
Si no tens el DNI electrònic activat, pots activar-lo anant a la comissaria de Policia Nacional de Sabadell aquí
Inscripció mitjançant un usuari i contrasenya

Per obtenir aquest usuari i contrasenya has de seguir els passos següents:

>> Descarrega i omple aquest formulari.

>> Porta aquest formulari a l'oficina de registre que queda més a prop teu Pots buscar-la aquí

>> Rebràs al teu correu electrònic un codi d'activació, que hauràs d'introduir en aquest lloc web . I ja podràs començar a omplir la teva inscripció.

Un cop t'hagis inscrit i en un termini màxim de 30 dies contactarem amb tu per tenir una primera entrevista i definir el teu itinerari de Garantia Juvenil.

Les persones que acreditin una discapacitat superior al 33% o aquelles en risc d'exclusió social poden fer directament la inscripció portant a l'oficina de registre aquesta sol·licitud omplerta conjuntament amb el document acreditatiu de la situació.

Per més informació podeu trucar al servei d'atenció telefònica al 012 i/o a travès del correu info.garantiajuvenil.soc@gencat.cat

També pots demanar cita prèvia trucant al 937453161 (Vapor Llonch) o 937453301 (SAJ) i demanant per l'impulsor de la Garantia Juvenil, o envia un correu electrònic indicant a l'assumpte "Pla de Garantia Juvenil" a sabadelltreball@ajsabadell.cat o saj@ajsabadell.cat
i ens posarem en contacte per registrar-te a la Garantia Juvenil.

El 67% dels joves beneficiaris de diferents programes de Garantia Juvenil troben feina.

Prop de 40 joves participants en el programa d’ocupació reben l’acreditació després d’haver treballat durant sis mesos a diferents serveis municipals.

Ampliar la informació


© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat