Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

El Rodal

Ets a: Viure a Sabadell  >  Natura i Medi Ambient  >  El Rodal  > Participació i cooperació

El patrimoni natural
Protecció de flora i fauna
Gestió forestal
Camins - Turisme
Itineraris naturals
Parcs periurbans
Manteniment
Participació i col·laboració
Projectes
Participació i col·laboració
El Protocol del Rodal és una taula de participació externa en la qual s'aborden qüestions puntuals que sorgeixen i afecten al rodal, i que serveix per a contrastar opinions i actuacions.

Amb data 27.11.2017, s'acorda dexiar sense efectes el Protocol del Rodal, per adaptar-se a la nova normativa de transparència i grups d'interés. Es crea la nova TAULA DE PARTICIPACIO DEL RODAL.
L'Espai Agroforestal de Llevant és el conjunt d'espais agrícoles i forestals de gran importància des de l'òptica territorial, social i ecològica compartits pels municipis de Castellar del Vallès, Polinyà, Sabadell, Sentmenat, Santa Perpètua de Mogoda, Caldes de Montbuí, Palau-solità i Plegamans i Montcada i Reixac.
  • Unió Excursionista de Sabadell, UES
La Unió Excursionista de Sabadell (UES) és una entitat que té una llarga i reconeguda experiència en l'estudi i la divulgació dels valors i les característiques del rodal de Sabadell entre altres finalitats. El marc de col·laboració que s'estableix amb el Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Sabadell es remunta al 31-05-99 amb la signatura d'un conveni de col·laboració. D'acord amb els objectius establerts de gestió integral, sostenible i participativa del rodal de la ciutat, el conveni permet a la Secció de Natura de l'entitat, a més de l'ajut econòmic, establir un programa d'activitats dirigides a fomentar el civisme i oferir sortides d'interès per aquells que volen conèixer millor el medi natural.

Des d'aleshores s'han anat ratificant diversos convenis de col·laboraciío i s'han adjudicat les subvencions a l'entitat UES d'acord amb el programa anual d'activitats presentades.
  • Parc de bombers
Les col·laboracions amb el parc de bombers de Sabadell i Bellaterra (Grup de Reforç d'Actuacions Forestals -GRAF-) es centren sobretot en tasques relacionades amb la prevenció d'incendis forestals. Les feines consisteixen en la desbrossada i cremes controlades de talussos.
Prevenció d'incednis
Agenda 21 de Sabadell

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat