Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

El Rodal

Ets a: Viure a Sabadell  >  Natura i Medi Ambient  >  El Rodal  >  Turisme  > El Vallès Natural

El patrimoni natural
Protecció de flora i fauna
Gestió forestal
Camins - Turisme
Itineraris naturals
Parcs periurbans
Manteniment
Participació i col·laboració
Projectes
El Vallès Natural
El Vallès Natural és una xarxa de senders que, en la primera fase d'execució, comuniquen onze municipis de la comarca, els quals han estat arranjats i senyalitzats per tal de facilitar l'accés dels ciutadans a l'entorn rural d'aquests municipis.
Ca n'Ustrell
Els trams arranjats que afecten el municipi de Sabadell són: el camí antic de Ripollet a Castellar (serra de Sant Iscle), molí de l'Amat (riu Ripoll) fins al camí antic de Can Casamada (cap a Castellar del Vallès), Can Moragues, Ca n'Ustrell (davant aparcament del bosc de Can Deu) fins a l'antic camí de Mas Canals i Sant Pau de Riu Sec cap a Bellaterra.
L'Oficina del Vallès Natural té com a finalitat potenciar l'oci en el medi natural desenvolupant activitats en el marc d'un turisme sostenible. Es vol fomentar un ús respectuós del medi natural, proposant el coneixement i el gaudi de la riquesa del medi natural del Vallès Occidentals mitjançant el passeig pels camins a peu, en bicicleta, a cavall o en carro.

Dins de les propostes de fem art, fem història, fem l'indi, fem nyam-nyam, fem esport, fem verd, fem indústria artesanal i fem nones s'ha editat una guia per a cada municipi i també es publica l'agenda del Vallès Natural, un díptic trimestral amb activitats, sortides, visites i excursions per tot el territori que forma part del projecte Vallès Natural.

El Vallès Natural és una acció del Pacte per l'Ocupació del Vallès Occidental, iniciativa impulsada per la Comissió Europea per tal d'optimitzar els recursos que s'adrecen a combatre l'atur, duent a terme accions innovadores, que es basin en la cooperació de tots els agents públics i privats de la comarca.

Per a més informació podeu adreçar-vos a la pàgina del Consell Comarcal del Vallès Occidental o bé la del "Vallès Natural".
Agenda 21 de Sabadell

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat