Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

El Ripoll

Ets a: Viure a Sabadell  >  Natura i Medi Ambient  >  El Ripoll  > Novetats

El Ripoll
Parc Fluvial
El Parc d´oci i lleure
El Parc Industrial
Patrimoni del Ripoll
El parc natural
Els horts
Millora de les aigŘes
Activitats
Novetats
.
Coberta de Joc de Mem˛ria

Riu Ripoll. Joc de mem˛ria Ús una proposta l˙dica i amena dirigida a totes les edats. L'objectiu d'aquest joc Ús apropar el parc fluvial del Ripoll a la ciutadania, amb la intenciˇ que el conegui, el valori i ajudi a preservar-lo.

El joc contÚ 40 peces, que corresponen a 20 parelles d'imatges del patrimoni del Ripoll, i un opuscle editat a tot color amb les regles del joc i una explicaciˇ de cada imatge, a mÚs d'un plÓnol on es localitzen tots els elements fotografiats.

.
Quatre itineraris pel Ripoll a Sabadell
Pont de la Salut
El Pont de la Salut Ús un dels importants elements patrimonials del Parc Fluvial del Ripoll

L'associaciˇ Amics del Ripoll ha editat una guia del patrimoni fluvial en quŔ proposa quatre itineraris pel riu Ripoll dins el terme municipal de Sabadell.

En la descripciˇ dels elements hi han participat excursionistes i especialistes en diferents disciplines, sota la coordinaciˇ de LluÝs FernÓndez, estudiˇs del rodal, i de Cesc FernÓndez, lingŘista.

Quatre itineraris pel Ripoll a Sabadell
Amics del Ripoll
1a ediciˇ: abril del 2004

.

L'Escola Municipal d'Art Illa, sota la direcciˇ de Joan Vila-Puig, ha desenvolupat durant tres mesos un taller amb un grup redu´t d'alumnes per a reconŔixer la relaciˇ de la ciutat amb el riu Ripoll, a partir de la imatge que entre tots i totes contru´m. Han treballat com aquesta imatge participa i condiciona la manera com ens hi relacionem i, alhora influeix en els intercanvis i transformacions que s'hi realitzen.

Agenda 21 de Sabadell

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat