Ajuntament de Sabadell  
 Oficina de Patrimoni

Ets a: Oficinadelpatrimoni  > Signatura conveni Sant Pau

Sant Pau de Riu-sec
El jaciment arqueològic de Sant Pau de Riu-sec esdevindrà un espai de recerca i pràctiques docents
La signatura d'un conveni a tres bandes entre l'Ajuntament de Sabadell, la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica permetrà fer-ho possible
L'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, la rectora de la UAB, Anna Ripoll i la directora de l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica de Catalunya (ICAC), Isabel Rodà, han rubricat l'acord per redactar un Pla Director que té com a objectiu prioritari convertir el jaciment arqueològic de Sant Pau de Riu-sec en un espai de recerca i pràctiques docents.

“És un motiu d'orgull fer un conveni perquè aquest referent històric es converteixi en una peça fonamental per a la recerca i la formació de generacions futures en arqueologia”, ha assenyalat l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos.

Els objectius bàsics del conveni són, d'una banda, establir un marc de treball i, d'una altra, estudiar i establir les formes de col·laboració entre les institucions signants amb l'objectiu de desenvolupar les actuacions que proposi el Pla Director. A més, el conveni preveu consolidar, difondre i explotar públicament el jaciment.

Aquest Pla Director també aspira a desenvolupar les fases d'intervenció arqueològica al jaciment per tal de documentar arqueològicament les diverses estructures, així com a desenvolupar accions d'investigació i tractament dels materials arqueològics recuperats d'acord amb el que marqui el Pla Director i el propi desenvolupament de les intervencions arqueològiques.
Imatge de la signatura del conveni
Imatge de la signatura del conveni
D'esquerra a dreta, la rectora de la UAB, Anna Ripoll, l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, i la directora de l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica de Catalunya, Isabel Rodà
Imatge de la signatura del conveni a tres bandes
Més informació de Sant Pau de Riu-sec

Si voleu ampliar la informació sobre la intervenció arqueològica que s'està desenvolupant a Sant Pau de Riu-sec podeu fer en un clic en el següent enllaç:
© Oficina de Patrimoni, tots els drets reservats - Nota legal - Accessibilitat - Contacte