L'Oficina de Nova Ciutadania, creada el mes de juliol de 2007, coordina i gestiona els programes i serveis públics adreçats a l'acollida, acompanyament i inclusió dels ciutadans nouvinguts i alhora a la sensibilització intercultural de tota la població.
Novetats
NOU SERVEI DE LA REGIDORIA:

Assessorament sobre mobilitat laboral internacional i tallers d'apropament al món laboral per a persones estrangeres, a càrrec d'AMIC

Amplia la informació
Atenció Sanitària
El Departament de Salut garanteix l'atenció sanitària a càrrec del CatSalut a tots els ciutadans i ciutadanes que viuen a Catalunya.
Els assegurats
Accés a l’assistència sanitària de cobertura pública a càrrec del CatSalut per a les persones que no tenen la condició d'assegurat o beneficiari del Sistema Nacional de Salut.
Destacats
NOTA INFORMATIVA 5/2014
L'SGAIT posa a disposició de la ciutadania el nou servei de suport i orientació per a l'elaboració de la memòria del projecte empresarial.
Acabes d'arribar a Sabadell? Necessites informació?

Consulta el calendari de les sessions d'acollida.
Ha estat notícia
Nova Junta Directiva a la FAIV
L'alcalde de Sabadell es reuneix amb la nova Junta de la Federació d'Associacions d'Immigrants del Vallès. Amplieu la informació
Des del passat mes de desembre la FAIV (Federació d'Associacions d'Immigrants del Vallès) compta amb una nova Junta Directiva.
Amplieu la informació