L'Oficina de Nova Ciutadania, creada el mes de juliol de 2007, coordina i gestiona els programes i serveis públics adreçats a l'acollida, acompanyament i inclusió dels ciutadans nouvinguts i alhora a la sensibilització intercultural de tota la població.
Novetats
NOU SERVEI DE LA REGIDORIA:

Assessorament sobre mobilitat laboral internacional i tallers d'apropament al món laboral per a persones estrangeres, a càrrec d'AMIC

Amplia la informació
Atenció Sanitària
El Departament de Salut garanteix l'atenció sanitària a càrrec del CatSalut a tots els ciutadans i ciutadanes que viuen a Catalunya.
Els assegurats
Accés a l’assistència sanitària de cobertura pública a càrrec del CatSalut per a les persones que no tenen la condició d'assegurat o beneficiari del Sistema Nacional de Salut.
Destacats
Subvencions del Departament de Benestar Social i Família per a entitats en l'exercici 2015. Descarregueu-vos la resolució.
Vegeu també el manual de l'usuari adreçat a entitats per a poder sol.licitar subvencions.
NOTA INFORMATIVA 5/2014
L'SGAIT posa a disposició de la ciutadania el nou servei de suport i orientació per a l'elaboració de la memòria del projecte empresarial.
Acabes d'arribar a Sabadell? Necessites informació?

Consulta el calendari de les sessions d'acollida.
Ha estat notícia
Visita al Parlament
Més de 50 ciutadans i ciutadanes de Sabadell visiten el Parlament de Catalunya Amplieu la informació
Visita a l'Ajuntament
Més de 70 participants dels programes d’acollida que s’organitzen a la ciutat visiten l’Ajuntament. Amplieu la informació