L'Oficina de Nova Ciutadania, creada el mes de juliol de 2007, coordina i gestiona els programes i serveis públics adreçats a l'acollida, acompanyament i inclusió dels ciutadans nouvinguts i alhora a la sensibilització intercultural de tota la població.
Novetats
NOU SERVEI DE LA REGIDORIA:

Assessorament sobre mobilitat laboral internacional i tallers d'apropament al món laboral per a persones estrangeres, a càrrec d'AMIC

Amplia la informació
Atenció Sanitària
El Departament de Salut garanteix l'atenció sanitària a càrrec del CatSalut a tots els ciutadans i ciutadanes que viuen a Catalunya.
Els assegurats
Accés a l’assistència sanitària de cobertura pública a càrrec del CatSalut per a les persones que no tenen la condició d'assegurat o beneficiari del Sistema Nacional de Salut.
Destacats
Subvencions Nova Ciutadania
Resolució de la convocatòria de subvencions per a la integració de la població nouvinguda.

El termini de presentació de l'acceptació de la subvenció és des del dia 11 de juny fins el 10 de juliol de 2015. L'acceptació es farà a través del Registre de l'Ajuntament, seguint el model de l'annex VII.
Acompanya'ns per Sabadell
Acabes d'arribar a Sabadell? Necessites informació?

Consulta el calendari de les sessions d'acollida.
Ha estat notícia
Acte de reconeixement
El Teatre Principal va acullir l'acte de reconeixement a les persones participants en els programes d'acollida de la ciutat i a la xarxa antirumors.