Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Energia i sosteniblitat

Us enviem el numero 7 del butlletí digital [primer de la fase 2011-2012] de la campanya comptadors intel.ligents de Sabadell, amb informacions, novetats i consells al respecte de la nova cultura energètica. Si no pots visualitzar de forma òptima aquest butlletí clica aquí.

Benvingut/da a la campanya comptadors intel.ligents, benvingut/da a la nova cultura energètica!!!

Benvingut a l'estalvi intel.ligent. Amb l'ajuda del comptador intel.ligent, més de 50 famílies de Sabadell ja han estalviat entre el 10,7 i el 14,7% de la seva factura elèctrica.
Disposareu del comptador durant 6 mesos i us farem arribar fitxes amb els pasos a seguir per assolir l'estalvi desitjat. Tota la informació sobre l'aparell i el seu ús, així com del software que l'acompanya la trobeu a la guia de consum intel.ligent i el manual d'instruccions de l'aparell.
[Web campanya comptadors]

Com descarregar-se la versió actualitzada de l'eLink?

Per tal d'assegurar una correcta descàrrega i tractament de les dades de consum recollides per la consola del comptador, cal descarregar-se e instal.lar la última versió de l'eLink (software que acompanya el comptador).Per fer-ho cal seguir els següents pasos:
1. Verificar que hi hagi connexió a internet.
2. Instal·lar la versió inclosa al CD lliurat. S'instal·larà un Framework necessari per visualitzar correctament l'aplicació.
3. Desinstal·lar el programa des de Panel de Control\Agregar o quitar programas (el Framework no s'eliminarà). El programa té el nom de "elink".
4. Tornar a instal·lar el programa de nou però a partir de l'arxiu amb extensió ".exe" que trobareu en el següent enllaç.
Si teniu problemes amb la instal.lació, poseu-vos en contacte amb l'OME - 937453314 (Neus Parés).

Apunta't a la Copa del Clima dels ciutadans europeus!

La Copa del Clima dels Ciutadans Europeus (ECCC) és una competició domèstica per ajudar-te a controlar el consum energètic durant 12 mesos des de l'abril de 2011. Afegint almenys 4 entrades de dades d'energia pots participar en la competició i optar a ser "l'Estalviador Energètic de l'Any" de Catalunya i guanyar interessants premis.Durant tota la competició trobaràs al web del projecte consells útils, solucions pràctiques, etc.
[Més informació]

El Pla Renova't d'electrodomèstics de l'ICAEN resta obert fins el 30 de desembre de 2011.

Igual que en anys anteriors, l'Institut Català d'Energia ofereix ajuts econòmics per electrodomèstics eficients. Se subvencionen calderes, electrodomèstics i aires acondicionats més eficients energèticament, tot seguint el tràmit establert gestionat pels comerços adherits a la campanya. La quantia màxima de l'ajut serà diferent segons l’aparell a renovar: frigorífics,combis i congeladors, rentadores, rentaplats fins a 145€; calderes de condensació fins a 350€; aparells d'aire condicionat fins a 250€.
[Més informació]

La campanya comptadors presentada al Congrés Nacional de Medio Ambiente a Vitoria.

La campanya comptadors intel.ligents va estar seleccionada com una de les sis millors actuacions a nivell local en matèria d'estalvi i eficiència energètica pel Congrés Nacional de Medio Ambiente (5º Conama Local), que va tenir lloc a Vitoria el passat mes de novembre. El Congrés va aplegar més de 1.200 tècnics, experts i representants del món de la sostenibilitat local.
[Més informació] [Póster CONAMA]

L'any 2012 declarat com Any Internacional de l'Energia Sostenible per Tothom.

L'Assemblea General de les Nacions Unides, segons Resolució del passat 16 de febrer, i reiterant els principis de Rio (1992), i recollint les recomanacions de Johannesburg (2002), declara l'any 2012 com Any Internacional de l'Energia Sostenible per tothom. Sol.licita a l'ONU que organitzi els actes corresponents i insta als Estats Membres a conscienciar la ciutadania, agents implicats, etc per tal de dotar accés a serveis d'energia assequibles, moderns, eficiència energètica amb l'objectiu d'assolir els Objectius de Desenvolupament del Mil.leni.
[Més informació]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat