Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Energia i sosteniblitat

Butlletí digital campanya Comptadors Intel·ligents. Número 4.

Si no pots visualitzar de forma òptima aquest butlletí: clica sobre el següent enllaç: Butlletí digital campanya Comptadors Intel·ligents. Número 4.

Com a participants de la campanya d'estalvi energètic per habitatges a Sabadell - comptadors intel.ligents - us fem arribar el quart número del butlletí digital de dinamització de la campanya amb informacions, novetats i consells al respecte de la gestió energètica domèstica.

Sessió d'intercanvi d'experiències - digues la teva! 12 abril. 19hores

Us recordem la sessió del proper dia 12 d'abril d'intercanvi d'experiències per tal que us inscriviu els que no ho heu fet ja Aquell dia se us facilitarà el vostre informe individual i a més d'intercanviar experiències i valoracions del comptador, parlarem de la tarificació i contractació del subministre elèctric. Confirmació d'assistència al telèfon 937480842 o per correu electrònic.

Setena edició de la Setmana de l'Energia i Canvi Climàtic a Sabadell de l'11 al 16 d'abril.


Setmana Energia 2011

Sabadell se suma a la Setmana Europea de l'Energia amb un programa farcit d'activitats i esdeveniments al voltant de l'eficiència energètica i l'estalvi. Adreçades a públics diversos, hi ha activitats de tipus tècnic, divulgatiu i d'oci, amb un final de festa al Parc Central el dia 16 d'abril. [Més informació] [Programa complert]

Les families que han participat al programa "Hogares Donostia menos CO2" han reduit el consum d'energia fins a un 5%.


L'Ajuntament de Donostia ha endegat el programa "Hogares Donostia menos CO2", programa similar a la campanya de comptadors intel.ligents, que en la seva primera fase ha obtingut bons resultats, amb una mitjana d'estalvi del 5% a les llars participants. [Més informació] [Vídeo minut 29'20"]

Quan consumeixen els nostres cotxes??


Us informem sobre una base de dades molt interessant sobre dades de consum i emissions de CO2 de vehicles nous de venda a Espanya. L'IDAE actualitza semestralment aquesta base amb la informació subministrada per les associacions de fabricants i importadors de vehicles.
[Més informació]

Passem a l'acció - gestió de factures i tarificació


El seguiment del consum energètic precisa avui en dia d'una gestió sistemàtica, periòdica i amb eines de càlcul, tant de lectures de comptador com de les factures de la subministradora. L'ICAEN ha generat un aplicatiu que pot ser de gran ajuda per gestionar de la forma més eficient la informació disponible del nostre consum elèctric.
[Més informació]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat