Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Energia i sosteniblitat

Butlletí digital campanya Comptadors Intel·ligents. Número 3.

Si no pots visualitzar de forma òptima aquest butlletí: clica sobre el següent enllaç: Butlletí digital campanya Comptadors Intel·ligents. Número 3.

Com a participants de la campanya d'estalvi energètic per habitatges a Sabadell - comptadors intel.ligents - us fem arribar el tercer número del butlletí digital de dinamització de la campanya amb informacions, novetats i consells al respecte de la gestió energètica domèstica.

Recollida de dades del propi comptador per generar informe parcial del vostre habitatge.


Ens apropem a l'equador de la campanya! Per tal de facilitar-vos informació individualitzada de l'evolució dels consums i emissions de CO2 a casa vostra durant els primers mesos d'utilització del comptador, rebreu un correu amb les instruccions per fer la descàrrega de dades al vostre ordinador i enviar-nos-les.Els informes de resultats elaborats, us seran lliurats a la sessió d'intercanvi d'experiències del proper 12 d'abril.

Sessió d'intercanvi d'experiències - digues la teva! 12 abril. 19hores

Per tal d'obtenir la vostra opinió, i fomentar l'intercanvi d'experiències entre els diferents usuaris i usuàries del comptador, us convidem a la sessió d'intercanvi que tindrà lloc el proper dia 12 d'abril a les 19hores al Casal Pere Quart de Sabadell. Aquell dia se us facilitarà el vostre informe individual i parlarem de la tarificació i contractació del subministre elèctric. Agrairíem confirméssiu la vostra inscripció al telèfon 937480842 o per correu electrònic

Vols conèixer el consum dels aparells elèctrics en funció de la seva etiqueta energètica?


L'Institut Català de l'Energia ha generat una aplicació informàtica que permet calcular el consum energètic derivat dels aparells elèctrics i electrònics en funció de la seva etiqueta energètica. Una eina molt recomanable en el moment de fer l'adquisició d'un aparell. Recordeu que el cost associat a un aparell és molt superior durant el cicle d'ús del mateix que el preu de compra. [Més informació]

Cooperativa d'energia - somenergia.cat


Som Energia és una cooperativa de consum, sense ànim de lucre, d'energia verda que té per objectiu oferir energia 100% renovable, de proximitat i al mateix preu que l'energia convencional. Per fer-ho, no es requeriran canvis en la forma de rebre l'electricitat a casa. Som Energia s'encarregarà dels tràmits administratius necessaris.
[Més informació]

Hàbits energètics - coneix els teus!


Els hàbits energètics defineixen una part molt significativa del nostre consum. Les bones notícies és que són modificables i adaptables a noves pautes de consum. Et proposem una enquesta per conèixer els teus hàbits energètics i detectar oportunitats de millora.
[Descarregar fitxa activitat 4]

Passem a l'acció! Dissenyem el nostre pla d'acció.

Un cop familiaritzats amb l'aparell i coneguts els consums de la nostra llar, hem de dissenyar un pla d'acció pels propers mesos, amb accions detallades i programades, amb responsables per cada acció, i amb periodicitat establerta per tal de garantir un seguiment de la seva aplicació. [Descarregar fitxa activitat 5]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat