Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Energia i sosteniblitat

Us enviem el numero 38 del butlletí digital de la campanya comptadors intel.ligents de Sabadell, amb informacions, novetats i consells al respecte de la nova cultura energètica. Si no pots visualitzar de forma òptima aquest butlletí clica aquí.

Final de campanya: descàrrega de dades i sessió final.

S'apropa el final de la campanya, a partir del 29 de maig podeu efectuar la descàrrega de les dades i fer-nos retorn de tot el kit de la campanya durant la primera setmana de juny. Intercanviarem resultats, idees, presentarem els informes globals de la campanya el proper dia 16 de juny, a les 18hores a la sala 5 del Casal Pere Quart. Serà el punt final de la campanya!!!

Es presenta a Sabadell el banc d'energia - projecte pioner de solidaritat energètica de proximitat.

Amb el banc d’energia de Sabadell es vol millorar les condicions dels habitatges de les persones o famílies en situació vulnerable perquè siguin menys dependents energèticament i formar aquestes persones perquè sàpiguen fer-ne un consum més eficient. En cap cas el banc s’utilitzarà per pagar factures. A més, aquesta iniciativa també aborda el canvi climàtic, ja que es redueix el malbaratament de l’energia. T'hi interessa participar de l'Estalvi Solidari??

[Web banc d'energia Sabadell]

12a Setmana de l'Energia i el Canvi Climàtic de Sabadell del 10 al 19 de juny.

Sabadell celebra del 10 al 19 de juny la 12a edició de la Setmana de l'Energia i el Canvi Climàtic, amb un programa d'actes molt variat i que s'emmarquen en la celebració de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2016. Les activitats informatives, culturals, lúdiques i tècniques aproparan els principis de l'estalvi i l'eficiència energètiques, un nou model energètic, i la importància de les energies renovables a tots els consumidors i es faran a diferents espais de la ciutat com el Parc Central del Vallès, Museu del Gas, Casal Pere Quart o Fira Sabadell.

[Setmana Energia 2016]

Neix a Catalunya el primer projecte eòlic comunitari.

El projecte Viure de l'aire del cel és el primer projecte eòlic comunitari que es realitza a Espanya. El promou la societat Eolpop SL i participa la cooperativa d'energia verda Som Energia, a través de l'innovador sistema d'inversió en renovables, Generation kWh. L'objectiu és facilitar que les persones procedeixin a l'apropiació social de la tecnologia eòlica, de manera que puguin contribuir a la democratització dels sistemes energètics.Actualment hi ha 266 inscritss amb uns compromisos d'aportació de gairebé 1.4 M€.

[Notícia completa]
[Viure del Cel]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat