Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Energia i sosteniblitat

Us enviem el numero 37 del butlletí digital de la campanya comptadors intel.ligents de Sabadell, amb informacions, novetats i consells al respecte de la nova cultura energčtica. Si no pots visualitzar de forma ōptima aquest butlletí clica aquí.

Agendeu-vos les dates claus del final de la campanya d'estalvi.

S'apropa el final de la campanya, a partir del 23 de maig podeu efectuar la descārrega de les dades i fer-nos retorn de tot el kit de la campanya durant la setmana del 30 de maig al 3 de juny.
Intercanviarem resultats, idees, presentarem els informes globals de la campanya el dijous 16 de juny, a les 18,00hores a la sala 5 del Casal Pere Quart. Serā el punt final de la campanya!!! I tot just a continuaciķ, us convidem a la presentaciķ del banc d'energia de Sabadell. Esteu més que convidats!!!

Passem a l'acciķ - defineix el teu pla d'acciķ pels propers tres mesos.

Ara que ja coneixem amb profunditat el consum de cada aparell, la seva rellevāncia en el consum total de l'habitatge, la nostra corba de consum o perfil (visible un cop descarregades les dades al software e-link), així com els nostres hābits, és el moment de prendre acciķ per l'estalvi. Escriu el teu pla d'acciķ, i marca't un objectiu d'estalvi...Tant el comptador com el software eLink t'ajudaran a aconseguir-ho!!!

[Fitxa 5. Defineix el teu Pla d'Acciķ]

#Estalviarpercompartir - Neix el banc d'energia de Sabadell, eina de lluita contra la pobresa energčtica.

T'interessa l'energia? Et consideres una persona solidāria? Llavors el banc d'energia de Sabadell és el teu proper projecte personal! Podrās participar d'una iniciativa pionera a l'estat espanyol que a partir de l'estalvi energčtic lluita contra la pobresa energčtica del teu entorn proper. Com funciona aquest banc? Qui ho gestiona? Com puc participar? Vols #Estalviarpercompartir. Trobarās les respostes al web específic.

[banc d'energia de Sabadell]

Sabadell s'adhereix a la Setmana de l'Energia 2016, des del 10 al 18 de juny.

Sabadell celebra la seva 12a ediciķ de la Setmana de l'Energia i el Canvi Climātic, amb un programa d'actes molt variat i que s'emmarquen en la celebraciķ de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible. Activitats infantils i culturals, sessiķ d'estalvi, presentaciķ del banc d'energia i una sessiķ participativa sobre el nou Pla d'Acciķ d'Energia Sostenible 2016-2020.

[Setmana Energia]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat