Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Energia i sosteniblitat

Us enviem el primer butlletí digital de la campanya comptadors intel.ligents de Sabadell 2015-2016, amb informacions, novetats i consells al respecte de la nova cultura energètica. Si no pots visualitzar de forma òptima aquest butlletí clica aquí.

Benvingut/da a la campanya comptadors intel.ligents, benvingut/da a la nova cultura energètica!!!

Benvingut a l'estalvi intel.ligent. Amb l'ajuda del comptador intel.ligent, més de 120 famílies de Sabadell ja han estalviat de mitjana el 12% de la seva factura elèctrica.
Disposareu del comptador durant 6 mesos i us farem arribar fitxes amb els pasos a seguir per assolir l'estalvi desitjat. Tota la informació sobre l'aparell i el seu ús, així com del software que l'acompanya la trobeu a la guia de consum intel.ligent i el manual d'instruccions de l'aparell.

[Web campanya comptadors]

Què consumeix cada aparell? Juga amb el comptador per esbrinar-ho...

La primera de les activitats recomanades per aprofitar el comptador intel·ligent és identificar i apuntar el consum dels diferents aparells electrodomèstics que tenim a la nostra llar. Tot i que tenim idees clares al respecte d’alguns aparells (el forn consumeix molt, etc.), de ben segur que trobeu sorpreses (positives i negatives) al respecte del consum d’alguns aparells... Us proposem un joc, apagueu i desconnecteu tots els aparells de la casa,i amb l'ajuda del comptador, aneu engegant-los un a un, i podreu apuntar el seu consum!
[Fitxa 1. què consumeix cada aparell?]

Faràs alguna compra d'electrodomèstic aquest Nadal? Amb l'Aplicació ecoGator tindràs tota la informació del consum dels electrodomèstics.

Creus que la teva rentadora consumeix massa energia? Potser és l'hora de substituir-la per una nova i que sigui més eficient!... Sabries com i on informar-te sobre els aparells més eficients del mercat? . L'App Gratuïta ecoGator et posa a l'abast de la mà els electrodomèstics amb els que estalviaràs energia i diners
[App Ecogator]

El Govern rebaixa el preu de la llum i l'electricitat abans de les eleccions.

El Govern calcula que el rebut elèctric tindrà una reducció mitjana del 2,8% respecte de gener d'aquest any, però només del 0,7% si es compara amb el rebut d'aquest mes de desembre.
La mesura suposarà una retallada del 3% en el preu del gas natural per a un consumidor acollit a la tarifa d'últim recurs (TUR), a causa sobretot del descens del preu del gas en els mercats internacionals.
[Notícia ElPeriodico.com]

Winter is coming: ¿cuál es el mejor sistema para calentar tu casa?

Quin tipus de calefacció és el més eficient? és probablement la pregunta més difícil de respondre de l'eficiència energètica a nivell domèstic. El mètode adequat depèn del tipus d'hivern, de l'estructura i grandària de la llar, de la qualitat dels aïllaments i del preu de l'energia. La majoria de llars al nostre país té a mà diversos sistemes de calefacció per escollir, i no sempre el més usat és el més eficient. Aquest article dona pistes sobre quin d'ells pot ser l'indicat en el teu cas...
[Noticia ElDiario.es]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat