Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Energia i sosteniblitat

Us enviem el numero 33 del butlletí digital de la campanya comptadors intel.ligents de Sabadell, amb informacions, novetats i consells al respecte de la nova cultura energètica. Si no pots visualitzar de forma òptima aquest butlletí clica aquí.

Final de campanya: descàrrega de dades i sessió final.

S'apropa el final de la campanya, a partir del 29 de maig podeu efectuar la descàrrega de les dades i fer-nos retorn de tot el kit de la campanya durant la setmana de l'1 al 5 de juny.
Intercanviarem resultats, idees, presentarem els informes globals de la campanya el proper dia 16 de juny, a les 18,30hores a la sala 4 del Casal Pere Quart. Serà el punt final de la campanya!!!

L'electricitat i el gas domèstics, en mans de tres grans companyies.

La despesa domèstica d'electricitat i gas correspon en un 89% a tres companyies, Iberdrola, Endesa i Gas Natural, mentre que creix la contractació de serveis a petites subministradores com Holaluz.com, CHC Energia i Fenie Energia, segons l'Estudi Fintonic 2015 Energia .

La despesa mitjana de les llars espanyoles en energia va ascendir entre març de 2014 i febrer de 2015 73,45 euros mensuals, sent febrer el mes que registra un major consum amb 99,60 euros, en contrast amb els 55,17 euros d'agost .
[Noticia Diario Abierto]

Estrena #OligopolyOFF a Sabadell - 17 de juny.

El documental #OligopolyOFF - Empieza la Revolución Energética Ciudadana, dirigit per Alba del Campo i finançat mitjançant crowdfunding s'estrenarà a Sabadell el dimecres 17 de juny, a les 19hores al Casal Pere Quart, en el marc de les activitats de la Setmana del'Energia. Comptarem amb la presència d'un membre de l'equip productor pel cinefòrum posterior. #OligopolyOFF
[Trailer #OligopolyOFF]

Els consumidors deixarem de pagar la moratòria nuclear l'octubre de 2015.

Els consumidors d'electricitat deixaran de pagar el proper 26 octubre 2015 la moratòria nuclear aprovada l'any 1984, i saldar d'aquesta manera trenta anys després un deute de 4.383 milions d'euros. Aquesta moratòria és una indemnització per indemnitzar els promotors dels projectes de tres centrals nuclears la construcció havia quedat suspesa: Lemóniz, Valdecaballeros i Trillo II.
[Noticia El Periodico de la Energia]

FACUA denuncia grans companyies per penalitzar usuaris de forma incorrecta.

FACUA-Consumidors en Acció ha interposat nombroses denúncies contra les tres principals companyies elèctriques (Iberdrola, Endesa i Gas Natural) per penalitzar usuaris per falses manipulacions de comptadors. La Conselleria d'Indústria de la Comunitat Valenciana ja ha donat la raó a l'associació en els seus set primeres resolucions.
[Noticia FACUA]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat