Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Energia i sosteniblitat

Us enviem el numero 31 del butlletí digital de la campanya comptadors intel.ligents de Sabadell, amb informacions, novetats i consells al respecte de la nova cultura energètica. Si no pots visualitzar de forma òptima aquest butlletí clica aquí.

El Ministeri d'Indústria finalment anuncia la tarificació per hores per l'agost 2015.

El nou mecanisme de revisió hora a hora de la tarifa de la llum es publicarà aquest mes d'abril al BOE i s'aplicarà NOMÉS als consumidors que tinguin el Preu Voluntari al Petit Consumidor (PVPC) i que disposin de comptadors 'intel·ligents', això és, digitals i telegestionats. Es tracta doncs d'una implantació parcial de la mesura doncs afectarà com a màxim a uns 5 milions de contractes.

[Més informació]

Passem a l'acció - defineix el teu pla d'acció pels propers tres mesos.

Ara que ja coneixem amb profunditat el consum de cada aparell, la seva rellevància en el consum total de l'habitatge, la nostra corba de consum o perfil (visible un cop descarregades les dades al software e-link), així com els nostres hàbits, és el moment de prendre acció per l'estalvi. Escriu el teu pla d'acció, i marca't un objectiu d'estalvi...Tant el comptador com el software eLink t'ajudaran a aconseguir-ho!!!

[Fitxa 5. Defineix el teu Pla d'Acció]

Com aconseguir una llar eficient?

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha generat una guia interactiva d'estalvi energètic de l'habitatge. Accedeix a l'eina per conèixer consells útils i fàcils per millorar l'eficiència energètica de casa teva, reduir la teva facturació i contribuir a millorar el medi ambient. De fàcil navegació i comprensió per tota mena de públics, la guia focalitza vuit àmbits d'actuació arreu de l'habitatge.
[Guia Interactiva Llar Eficient]

Contractació elèctrica - tot el que cal saber sobre la factura elèctrica.

L'Institut Català de l'Energia ha creat un web específic molt detallat sobre la contractació elèctrica, on es detalla tots els tràmits, modalitats de contractació,tarifes i consells per poder gestionar amb cura aquest subministre essencial.

[Més informació]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat