Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Energia i sosteniblitat

Us enviem el numero 31 del butlletí digital de la campanya comptadors intel.ligents de Sabadell, amb informacions, novetats i consells al respecte de la nova cultura energètica. Si no pots visualitzar de forma òptima aquest butlletí clica aquí.

Agendeu-vos la sessió de participació i intercanvi d'idees, el proper 15 d'abril.

Convoquem als participants de la campanya a la sessió d'intercanvi d'idees, avaluació de la campanya pel proper 15 d'abril a les 18,30 hores a la sala 5 del Casal Pere Quart. En aquesta sessió lliurarem l'informe individual i tractarem de forma específica la factura elèctrica en format taller.
Recordem que la data límit per fer enviament de les dades emmagatzematdes al comptador a oficinaenergia@ajsabadell.cat era el 15 de març.

7 consells per estalviar en menys de 300 paraules.

Des de SolarTradex ens aporten un article molt interessant per la concreció i especificitat de les recomanacions aportades. Són 7 consells aplicables a la major part dels habitatges i que us ajudaran de ben segur a reduir el consum i la facturació.

[Font:Solartradex. Article complert]

L'accés a les dades del comptador intel·ligent , transformaran el sector elèctric?

L'article de Pep Salas, desgrana les raons per les quals a data d'avui no és possible accedir a les dades de consum horàries del sector residencial, alhora que fa una avaluació sintètica de l'estat del mercat elèctric pel que als drets del consumidor relatius a aquest punt. La demanda de transparència és creixent en aquest subsector.Per últim, informa de dos projectes similars a la campanya comptadors intel·ligents de Sabadell, proposats per Barcelona i Rubí.
[Font Pep Salas: Article complert]

Nova eina d'impuls a les renovables a nivell residencial - neix generationkwh.org!

Generation kWh és una opció per impulsar projectes de generació, i oferir una alternativa col·lectiva per superar la retirada d’incentius als projectes renovables i les barreres a l’autoproducció individual. Les aportacions van de 100 a 2000 euros, i el retorn es fa durant 25 anys com a estalvi de la factura elèctrica.

[Més informació]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat