Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Energia i sosteniblitat

Us enviem el numero 28 del butlletí digital [primer de la fase 2014-2015] de la campanya comptadors intel.ligents de Sabadell, amb informacions, novetats i consells al respecte de la nova cultura energètica. Si no pots visualitzar de forma òptima aquest butlletí clica aquí.

Benvingut/da a la campanya comptadors intel.ligents, benvingut/da a la nova cultura energètica!!!

Benvingut a l'estalvi intel.ligent. Amb l'ajuda del comptador intel.ligent, més de 120 famílies de Sabadell ja han estalviat de mitjana el 12% de la seva factura elèctrica.
Disposareu del comptador durant 6 mesos i us farem arribar fitxes amb els pasos a seguir per assolir l'estalvi desitjat. Tota la informació sobre l'aparell i el seu ús, així com del software que l'acompanya la trobeu a la guia de consum intel.ligent i el manual d'instruccions de l'aparell.
[Web campanya comptadors]

Com descarregar-se la versió actualitzada de l'eLink?

Per tal d'assegurar una correcta descàrrega i tractament de les dades de consum recollides per la consola del comptador, cal descarregar-se e instal.lar la última versió de l'eLink (software que acompanya el comptador).
Per fer-ho cal seguir els següents pasos:
1. Accedir al link del programa de transferència d'arxius gratuïts WeTransfer.
2. Descarregar l'arxiu.
3. Instal.lar-ho seguint les instruccions genèriques del vostre sistema operatiu
4. Configurar els paràmetres bàsics de la vostra tarifa (potència, preu, etc)

[Descarregar eLink versió PC] NOTA: L'arxiu restarà disponible només 7 dies fins el 08.12.2013.

[Descarregar eLink versió Mac]

Què consumeix cada aparell? Juga amb el comptador per esbrinar-ho...

La primera de les activitats recomanades per aprofitar el comptador intel·ligent és identificar i apuntar el consum dels diferents aparells electrodomèstics que tenim a la nostra llar. Tot i que tenim idees clares al respecte d’alguns aparells (el forn consumeix molt, etc.), de ben segur que trobeu sorpreses (positives i negatives) al respecte del consum d’alguns aparells... Us proposem un joc, apagueu i desconnecteu tots els aparells de la casa,i amb l'ajuda del comptador, aneu engegant-los un a un, i podreu apuntar el seu consum!
[Fitxa 1.Què consumeix cada aparell?]

Sabadell i ENDESA DISTRIBUCION implementen una prova pilot per informar al consumidor domèstic.

Sabadell serà el primer municipi a nivell estatal en oferir aquest servei en forma de prova pilot. El conveni de col·laboració permetrà als ciutadans que ho sol·licitin tenir accés a la corba de consum horària del seu comptador domèstic, per tal de poder optimitzar la contractació i adquirir hàbits de consum.
[Tràmit de sol·licitud]
[Més informació]

Faràs alguna compra d'electrodomèstic aquest Nadal? Amb l'Aplicació ecoGator tindràs tota la informació del consum dels electrodomèstics..

Creus que la teva rentadora consumeix massa energia? Potser és l'hora de substituir-la per una nova i que sigui més eficient!... Sabries com i on informar-te sobre els aparells més eficients del mercat? L'App Gratuïta ecoGator et posa a l'abast de la mà els electrodomèstics amb els que estalviaràs energia i diners.

[Ecogator - descarregar App]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat