Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Energia i sosteniblitat

Número 27. Juny 2014.

Si no pots visualitzar de forma òptima aquest butlletí clica aquí.

Sessió final de campanya - 3 de juliol.

Els participants de la campanya a la seva cinquena fase intercanviarem resultats, idees, presentarem els informes globals de la campanya. Posteriorment repassarem totes les novetats del sector elèctric, tot això el proper dia 3 de juliol, a les 18,30hores al Casal Pere Quart. Serà el punt final de la campanya!!!

Com es configura la factura elèctrica a partir de l'1 de juliol? 10 preguntes i respostes.

La reforma del sector elèctric i les posteriors decisions del Govern Espanyol han configurat un canvi de "model de facturació" a partir de l'1 de juliol de 2014 criticat per la pràctica totalitat d'operadors del mercat [elèctriques, consumidors, generadors, etc]. Us referim un
interessant article sobre la OCU amb 10 preguntes i respostes sobre la propera factura elèctrica

[Article OCU]

Red Eléctrica estrena una calculadora per comprovar la veracitat de la factura elèctrica.

Red Eléctrica de España (REE) ha posat a disposició dels consumidors domèstics una calculadora d'energia a la seva pàgina web, per comprovar si la facturació del terme d'energia (la part variable del rebut de la llum) és correcta o no. Es demana la introducció de dues dades fonamentals: el període de facturació i el consum realitzat durant aquest temps. Aquestes dades figuren a la factura que la companyia envia per correu postal. El consumidor també pot seleccionar tarifa general, nocturna o vehicle elèctric.

[Calculadora REE]

Sabadell s'adhereix a la Setmana Europea de l'Energia Sostenible amb actes a la ciutat des del 24 de juny a l'11 de juliol.

Sabadell celebra la seva 10edició de la Setmana de l'Energia i el Canvi Climàtic, amb un programa d'actes molt variat i que s'emmarquen en la celebració de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible. Activitats infantils, jornades professionals, visites a equipaments dotats amb renovables aproparan a la ciutadania la necessitat d'un canvi de model energètic.

[Setmana Energia Sostenible 2014]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat