Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Energia i sosteniblitat

Número 26. Maig 2014.

Si no pots visualitzar de forma òptima aquest butlletí clica aquí.

Calendari de fi de campanya: desinstal.lació a partir de l'1 de juny.

Ens apropem al final de la campanya dels comptadors intel.ligents, i planifiquem la desinstal.lació del comptador a partir del dia 1 de juny de 2014. Els participants haureu de retornar tot el material [comptador, emissor, guia, caixa, etc] a l'Oficina Municipal de l'Energia [carrer del Sol, 1.3a planta] a partir d'aquesta data per poder treballar l'informe final de campanya. Recomanem fer una descàrrega de dades prèvia al lliurament del kit d'estalvi. Us quedem menys de 30 dies de gaudi del comptador.:aprofiteu-los!

És possible viure desendollat de la xarxa elèctrica?

L'evolució del mercat energètic i en especial l'elèctric ha generat tota una sèrie de moviments organitzats de lluita contra l'oligopoli energètic. En aquesta línia, moviments com Som Energia, "Corta los Cables", l'Aliança Energètica contra la Pobresa Energètica plantegen un consumidor energètic actiu, reivindicatiu i amb motivacions per fer una lluita organitzada, fins al punt de plantejar un nou col.lectiu de "Desendollats"...

[Més informació]

La Illa d'Hierro, primera illa autosuficient gràcies a les energies renovables.

Amb una població de gairebé 11.000 habitants, la illa del Hierro serà abastada només amb energies renovables a partir d'aquest mes de juny en una iniciativa pionera del govern Canari, ENDESA, i el recolzament de l'IDAE. Amb una inversió de 35 milions, la instal.lació estalviarà un total de 18.700 tones de CO2/any i un estalvi de 6.000 tones en barrils de diesel.

[Més informació]

Per estar al dia - calendari d'esdeveniments energètics.

Aquesta primavera ve carregada d'esdeveniments, jornades i actes sobre l'eficiència i estalvi energètic. En destaquem alguns d'ells per tal que no perdeu detall!

14 de maig. XVI Fòrum de l'Energia Sostenible.

18 de maig. ECOsèries, curses vehicles elèctrics.
14 de juny. Assemblea Som Energia 2014.

23 juny - 27 de juny. Setmana Europea de l'Energia Sostenible.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat