Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Energia i sosteniblitat

Si no pots visualitzar de forma òptima
aquest butlletí clica aquí.

Núm 20. Juny 2013.

Tancament fase 4. Digues la teva!

Un cop ha finalitzat el termini de cessió de sis mesos de l'aparell, us animem a valorar el desenvolupament de la campanya, aportant les vostres opinions, propostes de millora així com comentaris d'interès per futures etapes del projecte. La sessió final de tancament del projecte serà el dia 26 de juny, a les 18,30hores al Casal Pere Quart, sala 5. Farem lliurament de l'informe final individual de cada habitatge.
[Enquesta comptadors]

Participa a la Setmana de l'Energia Sostenible! A Sabadell, celebrem la 9a edició.

Des del 23 de juny fins el 3 de juliol s'han programat diversos actes sobre la nova cultura energètica i l'energia sostenible.
Sota el paraigües de la 9a Setmana de l'Energia i Canvi Climàtic de Sabadell, podreu gaudir d'activitats familiars, Festa del Parc Central, jornades tècniques sobre certificació energètica, autoconsum a empreses, escoles energètiques, cinefòrums. Segueix el hashtag #SetmanaEnergia del que passa arreu de Catalunya durant aquests dies farcits d'oportunitats per aprendre i difondre l'energia sostenible.

[Programa 9a Setmana Energia]

Presentació a Sabadell del documental #Oligopoly2 - El imperio elèctrico contra todxs.

El proper 3 de juliol a les 19,30 hores es presentarà a Sabadell, Casal Pere Quart, el documental #Oligopoly2 - El imperio eléctrico contra todxs, dirigit per l'Alba del Campo. Finançat a través de micromecenatge, aprofundeix en temes com les contínues pujades de la factura de la llum, el dèficit de tarifa, les portes giratòries entre la classe política i les companyies elèctriques i la dependència de combustibles fòssils de l'exterior.Comptarem amb la presència d'un membre de l'equip del documental a la part del cinefòrum.

[Trailer]

Oci energètic, mots encreuats.


Us animem a resoldre aquests mots encreuats. Ideal per fer-ho amb companyia de nens i adolescents per implicar-los a la tasca del canvi d'hàbits.

[Mots encreuats] [Solució sopa lletres]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat