Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Energia i sosteniblitat

Si no pots visualitzar de forma òptima
aquest butlletí clica aquí.

Núm 19. Maig 2013.

Vols saber si hi ha alguna oferta comercialitzadora d'electricitat més econòmica?

Ara que ja coneixem amb profunditat el consum i perfil energètic de la nostra llar, és el moment de treballar per una millora de la contractació energètica. Amb aquest comparador de subministradores, la Comissió Nacional de l'Energia posa al teu abast, informació actualitzada a nivell econòmic de les diferents empreses amb les teves pròpies dades de consum. Vàlid per gas i electricitat.
[Comparador CNE]

Planifiquem el final de la campanya - dates importants!

Ens apropem al final de la campanya d'estalvi energètic. En aquest sentit, us comuniquem que la setmana del 27 al 31 de maig estaria prevista la descàrrega de les dades finals del comptador al software eLink i l'enviament de l'arxiu digital. Agrairíem procedíssiu a retornar-nos tot el material lliurat a partir del 3 de juny a l'OME. Carrer del Sol, 1. 3a planta, en horari de 8 a 15 hores. Durant el mes de juny cuinarem els vostres informes individuals i farem la sessió final de tancament de la campanya el peroper dia 26 de juny, a les 18,30 hores, en el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible.

L'ús de les dades dels comptadors intel.ligents comença a rebre crítiques per part de diversos mitjans.


Com d'intel.ligent pot ser un comptador intel.ligent? Qui se'n beneficia de la gran quantitat de dades disponibles? Per què l'usuari no pot accedir a aquesta informació? El següent article comenta alguns d'aquests temes, plantejats per diversos mitjans i ens de defensa del consumidor.

[Notícia eldiario.es]

Lletra petita de Televisió de Catalunya reforça la necessitat d'estalviar energia a les llars catalanes.

Televisió de Catalunya està fent un esforç remarcable en la gestió i eficiència energètica a les llars catalanes. La situació econòmica i l'apujada constant de preus ha fet que els focus girin cada cop més a l'energia. Recomanem el visionat del programa Lletra Petita de TV3 sobre l'estalvi energètic a la llar. Trobareu un aparell conegut per vosaltres en el decurs del programa...
[Lletra Petita - Energia a la llar]

Oci energètic, sopa de lletres.


Us animem a navegar per aquesta sopa de lletres energètica on podreu trobar un total de 12 mots del món de l'energia. Ideal per fer-ho amb companyia de nens i adolescents per implicar-los a la tasca del canvi d'hàbits.
[Fitxa 6. Sopa energètica]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat