Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Energia i sosteniblitat

Us enviem el número 13 del butlletí digital de la campanya comptadors intel.ligents de Sabadell, amb informacions, novetats i consells al respecte de la nova cultura energètica. Si no pots visualitzar de forma òptima aquest butlletí clica aquí.

Sabadell celebra la Setmana de l'Energia del 18 al 22 de juny amb activitats per tots els públics.

La 8a edició de la Setmana de l'Energia i Canvi Climàtic presenta un programa divers i adreçat a diversos públics per tal de celebrar amb més èmfasi encara l'Any Internacional de l'Energia Sostenible a Sabadell. L'Ajuntament ha coordinat un programa d'actes per tot l'any amb participació de multitud d'entitats locals, actualitzable en format web i farcit de propostes culturals, tècniques i divulgatives.
[Programa Setmana Energia 2012]
[Any Internacional de l'Energia a Sabadell]

Què n'opineu de la campanya dels comptadors intel.ligents?
La recomanaríeu a les vostres amistats?

Arribat el moment de retornar el comptador, us demanem cinc minuts per omplir l'enquesta de valoració de la campanya, per tal de poder millorar-la i fer-la més útil en futures fases. Ompliu l'enquesta i feu-nos-la arribar abans del 15 de juliol per correu electrònic a oficinaenergia@ajsabadell.cat
Abans de l'estiu us farem arribar el vostre informe individualitzat amb els consums del vostre llar. Us agraïm la participació a la campanya, i passeu un bon estiu!
[Enquesta comptadors]

Recursos per entendre la factura elèctrica.

La Diputació de Barcelona en el marc de la Setmana de l'Energia ha fet públics uns recursos per entendre la factura elèctrica. Aquests recursos poden reforçar el paper pedagògic que el comptador té sobre el consum energètic de la llar i aporten idees sobre com actuar per reduir la despesa econòmica associada.

[Més informació]

Cinema amb energia - cicle de documentals energètics al festival 30 nits.

El festival cultural estiuenc de la ciutat inclou aquest any per primera vegada un cicle gratuït de documentals sobre temes energètics. Tots els dimarts de juliol a les 19hores i en VOS, es projectaran peces seleccionades pel Festival Internacional de Cinema de Medi Ambiental del 2011 al Casal Pere Quart. Amb la col.laboració de FICMA i la Diputació de Barcelona, les pel.lícules són de països diversos: França, Suïssa.

[Programa 30 Nits]

Oci energètic - mots encreuats.

Cara a l'estiu, us animem a resoldre aquests mots encreuats d'alt voltatge. Tanmateix, aprofitem per enviar-vos la solució de la sopa i els mateixos mots encreuats...
[Mots encreuats]
[Sopa de lletres solució] [Mots encreuats solució]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat