Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Energia i sosteniblitat

Us enviem el número 12 del butlletí digital de la campanya comptadors intel.ligents de Sabadell, amb informacions, novetats i consells al respecte de la nova cultura energètica. Si no pots visualitzar de forma òptima aquest butlletí clica aquí.

Passem a l'acció - comparem les ofertes de les diferents comercialitzadores amb el comparador oficial de la CNE.

Ara que ja coneixem amb profunditat el consum i perfil energètic de la nostra llar, és el moment de treballar per una millora de la contractació energètica. Amb aquest comparador de subministradores, la Comissió Nacional de l'Energia posa al teu abast, informació actualitzada a nivell econòmic de les diferents empreses amb les teves pròpies dades de consum. Vàlid per gas i electricitat.
[Comparador CNE]

Vols conèixer una nova forma de consumir energia?

Som Energia, cooperativa de consum energia verda ja disposa de més de 2.400 associats. L'objectiu de Som Energia és ser una cooperativa sense ànim de lucre que reuneixi a milers de persones amb el desig de canviar el model energètic actual i treballar junts per assolir un model 100% renovable. Podràs contractar directament energia verda sense canvis a la teva instal.lació o factura.
[Web Som Energia]

El Pla de l'Energia de Catalunya 2020 (en fase d'exposició pública) planteja un 20% de renovables.

El PECAC 2012-20 esdevé el full de ruta del Govern de la Generalitat en matèria energètica fins l'any 2020, donant continuïtat al Pla ja existent. El PECAC es troba en fase d'exposició pública fins el 19 de juny de 2012. Integra aspectes de gestió energètica i lluita contra el canvi climàtic, i El pla té com a objectiu principal promoure l'estalvi energètic i les energies renovables i es fixa com a repte reduir un 20% el consum elèctric de Catalunya, un objectiu que fixa la Unió Europea.Qualsevol comentari s'haurà d'enviar a pecac2020@gencat.cat.
[Més informació]

Festa energètica - Festa Gran del Parc Central 2012. 6 de maig

El Parc Central celebra la seva gran festa anual el proper 6 de maig en horari de matí amb un seguit d'activitats lúdiques orientades a la família amb especial èmfasi a l'estalvi energètic i les energies renovables. Tots contribuïm, amb il.lusió i bona energia, i molta diversió!
[Descarregar programa]

Oci energètic - sopa de lletres.

Us animem a navegar per aquesta sopa de lletres energètica on podreu trobar un total de 11 mots del món de l'energia
[Sopa de lletres]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat