Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Energia i sosteniblitat

Us enviem el número 11 del butlletí digital de la campanya comptadors intel.ligents de Sabadell, amb informacions, novetats i consells al respecte de la nova cultura energètica. Si no pots visualitzar de forma òptima aquest butlletí clica aquí.

Passem a l'acció - escrivim el nostre full de ruta per l'estalvi!!!

Ara que ja coneixem amb profunditat el consum de cada aparell, la seva rellevància en el consum total de l'habitatge, la nostra corba de consum o perfil (visible un cop descarregades les dades al software e-link), així com els nostres hàbits, és el moment de prendre acció per l'estalvi. Escriu el teu pla d'acció, i marca't un objectiu...Tant el comptador com el software eLink t'ajudaran a aconseguir-ho!!!
[Fitxa 5. Pla d'acció]

Els preus de l'energia s'encareixen a partir del mes d'abril entre un 2,9% i un 7%.

Encendre els llums, cuinar o apujar la persiana del negoci és més car des d'aquest 1 d'abril. El govern espanyol ha aprovat una nova pujada de tarifes de l'energia. Puja l'electricitat, el gas i, fins i tot, la bombona de butà. La factura de la llum s'encareix un 7% en el cas del consum domèstic, i un 4% per a les empreses. En el cas del gas, el preu s'encarirà un 5%. La bombona de butà s'encareix un 2,9%.

[Preus de l'Energia ICAEN]

Quan consumeix el nostre cotxe? Amb l'apujada de carburants, condueix de forma eficient...

Us informem sobre una base de dades molt interessant sobre dades de consum i emissions de CO2 de vehicles nous de venda a Espanya. L'IDAE actualitza semestralment aquesta base amb la informació subministrada per les associacions de fabricants i importadors de vehicles.

[Més informació] [Manual conducció eficient]

Discuteix sobre el futur de l'energia: ser la nostra pròpia energia? XIV Fòrum d'Energia Sostenible. 26 d'Abril.

Barnagel amb altres organitzacions organitza una trobada anual per discutir el present i futur del sector energètic, amb especial èmfasi a la nova corrent de moviments ciutadans de creació d'energia. El 26 d'abril, a l'Auditori de CX de La Pedrera. És un espai de diàleg i concertació per tots aquells que tenen alguna cosa a dir en l'àmbit energètic...

[Descarregar programa]

Sabadell es va sumar a l'Hora del Planeta, apagada voluntària de llums el passat 31 de març.

La campanya "L'Hora del Planeta" (liderada per WWF a Espanya) alerta sobre les conseqüències del canvi climàtic i va fer una crida global a l'apagada voluntària d'enllumenat el dia 31 de març. Engloba ciutadans, empreses, organitzacions, escoles, i més de 6.540 ciutats a 140 països hi van participar. Sabadell hi va participar amb l'apagada de la Torre de l'Aigua i l'edifici consistorial.

[Hora del Planeta]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat