Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Energia i sosteniblitat

Us enviem el número 10 del butlletí digital de la campanya comptadors intel.ligents de Sabadell, amb informacions, novetats i consells al respecte de la nova cultura energètica. Si no pots visualitzar de forma òptima aquest butlletí clica aquí.

Quins són els teus hàbits energètics?

Els hàbits energètics defineixen una part molt significativa del nostre consum. Les bones notícies és que són modificables i adaptables a noves pautes de consum. Et proposem una enquesta per conèixer els teus hàbits energètics i detectar oportunitats de millora.
[Fitxa 4. Hàbits energètics]

Gent amb bona energia - concurs d'idees sobre l'estalvi energètic.

Una convocatòria on descobrirem el costat humà de les solucions per estalviar i gestionar millor el consum d'energia a la llar. Volem conèixer de primera mà, a través de persones concretes amb nom i cognoms, les experiències dels veïns i les veïnes que amb la seva manera de viure ens ajuden a dirigir-nos cap a la sostenibilitat. Un "calaix de sastre" on hi cap de tot: invents casolans per estalviar, costums i hàbits respectuosos, receptes i trucs "d'estar per casa",... on barrejar innovació, creativitat i acció.
[Més informació]

Vols tastar el teu propi menjar amb una cuina solar? Prova la taula solar del Parc Central del Vallès!

L'objectiu és acostar l'energia del sol al ciutadà, mitjançant una activitat tan quotidiana com és la cuina, amb la que podran experimentar com resulta igual de fàcil i interessant que la cuina tradicional, però amb el valor afegit de ser més sostenible i ecològica. Aquest servei de préstec cuines solars (amb els estris necessaris) és gratuït per grups o entitats. Serà presentat a la ciutadania en el marc de la Jornada Castellera i Solar del proper 25 de març.
[Més informació]

L'energia que malbarata una llar serveix per veure 10.000 hores de TV.

L'energia que malgasten només 10 llars en un any serviria per veure més de 100.000 hores de televisió, posar més de 5.000 vegades la rentadora a plena càrrega o utilitzar la nevera durant 15 anys, arguments que fan que valgui la pena un petit esforç en la nostra vida quotidiana per aconseguir un important estalvi energètic i econòmic, segons ha indicat l'Agència Andalusa de l'Energia.
[Notícia complerta]

"L'energia a casa: segueix-li la pista!", joc interactiu sobre l'ús de l'energia a la llar.

El joc L'energia a casa: segueix-li la pista!, és una eina d’aprenentatge, conscienciació i difusió del coneixement del bon ús de l’energia. Està estructurat en diferents pantalles que corresponen a les diferents estances d'una casa, on es trobaran un seguit d'elements que representen situacions incorrectes relatives a l'estalvi i bon ús de l'energia a casa.

[Jugar a L'Energia a casa]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat