Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Conservatori i Escola Municipal de Música


CONSERVATORI PROFESSIONAL I ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA
XVII CICLE DE CONCERTS AL MUSEU D'HISTÒRIA
A partir del 13 de febrer, podreu gaudir dels concerts que es portaran a terme els mesos de febrer i març en el marc del Cicle al Museu d'Història. Seran a partir de les 19 hores i són gratuïts.


GUIA DE L'ESTUDIANT. CURS 2017-18
Podeu consultar tota la informació del curs 2017-18 a la Guia de l'estudiant: oferta educativa de l'Escola Municipal de Música i del Conservatori, horaris, serveis, tutories, etc...


PLA D'EXTENSIÓ MUSICAL A SABADELL 2017-2027
Ja podeu consultar el “ Pla d’extensió musical a Sabadell 2017-2027” que es va aprovar en el Ple del més de juny. Es tracta d'un full de ruta que pretén mantenir la qualitat dels ensenyaments musicals, ampliar el programa de Música Oberta i estendre la formació musical al territori.

CELEBRACIÓ DEL 125è ANIVERSARI DE L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA
Al llarg de molts mesos hem celebrat el 125è aniversari de l'Escola Municipal de Música amb una gran varietat d'activitats (concerts, exposicions, òpera, cantates...) a diferents espais de la ciutat.
Estem molt satisfets del resultat i us animem a veure un resum d'aquests actes i donar un cop d'ull al dia a dia del Conservatori i l'Escola Municipal de Música al
vídeo commeratiu del 125è aniversari.

COL·LABORA AMB EL BANC D'INSTRUMENTS
Si teniu instruments a casa que no féu servir i voleu cedir-los al Banc d'Instruments seran molt útils per portar a terme projectes musicals de caràcter social, educatiu, cultural i integrador.
Animeu-vos, és una bona ocasió per col·laborar en favor de l'equitat i la igualtat d'oportunitats!!!
Podeu consultar les bases i baixar-vos el document de cessió.PREINSCRIPCIÓ DEL CURS 2017-18
En aquest apartat podeu consultar tota la informació sobre el procés de reserva de plaça, preinscripció i matrícula per al curs vinent.

Podeu seguir les activitats de l'Escola de Música i del Conservatori a través del Facebook. Uneix-te!

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat