Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Ciutat i Escola

Educació, Formació i Lleure
Què i on estudiar?
Preinscripció 2011-12
Educació no reglada
Programa Ciutat i Escola
Consell d'Entitats
Activitats Ciutat i Escola
Consell Escolar Municipal
Presentació curs 2010-11

Com cada inici de curs us presentem una nova edició del catàleg d’activitats i serveis educatius del Programa Ciutat i Escola, amb la finalitat de posar a l’abast dels centres educatius els múltiples recursos que el medi local els pot oferir per ampliar les oportunitats d’aprenentatge dels alumnes.

Es prou conegut de tots, que el Programa Ciutat i Escola va néixer ja fa molts anys i curs darrera curs ha renovat la voluntat de continuar sent un referent a la nostra ciutat i l’eina eficient i facilitadora de la tasca dels professionals de l’educació.

Els petits i grans que d’alguna manera participen en el programa Ciutat i Escola, cada cop més, han passat a ser agents actius i protagonistes en la construcció d’una nova ciutat engrescada que llança la seva mirada cap al futur amb ganes d’innovar i d’aprendre.

Aquesta és la línia de treball amb la qual continuem compromesos i és la mateixa línia de treball que amb il·lusió vam iniciar ara ja fa 20 anys, quan Sabadell va voler ser una de les ciutats pioneres que van incorporar-se al col·lectiu de ciutats del món compromeses aprofitar la ciutat amb un ús didàctic. Va ser el començament del nostre compromís com a ciutat educadora.

Cal esmentar que el Programa Ciutat i Escola es fa possible, any darrera any, gràcies a la implicació i a la voluntat educadora de moltes empreses, entitats, associacions i regidories de l’Ajuntament que s’han compromès en la tasca educativa. Junts, tots i totes, en el marc del Consell d’Entitats Ciutat i Escola fan possible que les escoles rebin una gran diversitat de propostes educatives, que cada curs pretenen millorar i ampliar.

Enguany, amb l’entrada del l’Associació Salut Mental Sabadell, el Banc de Sang i Teixits de Catalunya, el Club de Tennis Sabadell, l’Escola d’Enginyeria de la UAB, Ivemon Ambulàncies Egara, i el Teatre del Sol, ja som 84 membres actius que formem part del Consell d’Entitats Ciutat i Escola. A ells i a elles els voldria reiterar el meu agraïment perquè fan possible el compromís amb l’educació i la ciutat amb un treball conjunt en xarxa i amb una clara inversió de futur.

Per finalitzar, us animem a participar en les activitats recollides en aquesta publicació, tot esperant que sigui una eina útil per l’educació de l’alumnat dels centres educatius de Sabadell. És així com, junts, seguirem fent de Sabadell una veritable ciutat educadora.


Manuel Bustos
Alcalde de Sabadell
Ramon Burgués
Regidor d'Educació

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat