Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Centre d'atenció a la dona

Ets a: Centre d'atenció a la dona  > Centre d'Atenció a la dona

Centre d´Atenció a la dona
Tallers
Antecedents del centre
Objectius
Professionals i serveis
 
Pla Municipal per a la Igualtat d´Oportunitats entre Dones i Homes a Sabadell
 
Dia internacional contra la violència i el maltractament a les dones
 
Dia Internacional de la dona
Adreça: Vidal, 146
Telf: 93 724 61 67
matí: de dilluns a divendres, de 9 a 2
tarda: dilluns a dijous de 3 a 7.
ACTUALITAT:
Dia Internacional de la Dona. 8 de març de 2012
Un any més us tornem a presentar el programa d'actes que la ciutat de Sabadell organitza amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març, declarat per les Nacions Unides l'any 1977. Us convidem a gaudir de la programació que us oferim i us animem a participar en tots els actes.
DESTAQUEM:
Tallers
  • Tallers "Aprenent a estimar-nos més" 10a edició. Els objectius d'aquests tallers són, entre d'altres: El treball per aconseguir un canvi d'actitud, alhora que pretenen ajudar a adquirir competències socials i personals. Progressar en l'adquisició d'habilitats i recursos per afrontar situacions i problemes de relació interpersonal, social i laboral.
DOCUMENTACIÓ D'INTERÈS
  • Protocol municipal per a l'abordatge de la violència masclista a Sabadell La lluita contra la violència masclista té una llarga trajectòria a la nostra ciutat. Amb aquest document es presenta de manera ordenada i organitzada les tasques dels diferents agents que treballen per eradicar la violència masclista a Sabadell, però, sobretot, es presenta una forma de treball més coordinada i efectiva. Amb aquest protocol es culmina un procés d'evolució i s'obre una nova etapa en la línia de treball de l'Ajuntament de Sabadell: la cerca d'un millor servei, l'assoliment d'una ciutat millor, el convenciment d'una ciutadania orgullosa de Sabadell.
  • Pla Municipal per a la Igualtat d'Oportunitats entre dones i homes Aquest document s'ha elaborat perquè cal comptar amb una eina adient per tal d'ordenar les polítiques de dones que s'implementen des de l'Ajuntament i planificar millor aquelles accions que ens permetin avançar cap a una ciutat en la que els homes i les dones comptin amb les mateixes oportunitats. La perspectiva de gènere en les actuacions polítiques implica que el gènere es tingui en compte des de qualsevol àmbit en què s’estiguin decidint polítiques actives.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat