Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí.

Us fem arribar el novè número d'Agenda 21 Escolar Informa amb informacions, novetats, notícies, i aspectes d'interés al voltant de l'Educació per a la Sostenibilitat. Si voleu ser notícia, envieu-nos la informació necessària amb una imatge per correu electrònic.

Blocs pel planeta - Obert el termini d'inscripcions fins el 31 de gener de 2012.

S'obre el termini d'inscripcions del concurs de blocs digitals de sostenibilitat "Blocs pel planeta", dirigit a tots els centres educatius de la ciutat. El concurs es dota de dos premis, per les categories d'infantil/primària i secundària/altres, i premiarà els millors blocs amb continguts de sostenibilitat. El concurs compta amb la col.laboració de l'Ajuntament del Prat i l'empresa de transports Bardet.
[Bases concurs] [Més informació]

La Guia Hàbitat, en la seva nova versió online, es presentarà a Barcelona el proper 13 de desembre.

Hàbitat és una guia d’activitats per a l’educació ambiental publicada el 1998. Un cop exhaurida l’edició en paper, i atès el seu interès, en el marc de la XESC, s'ha convertit la guia Hàbitat en una guia en línia. S'han actualitzat continguts, adaptat conceptes desfasats, afegit d'emergents, actualitzat dades i millorat la imatge. La guia es presentarà el 13 de desembre al Cosmocaixa (Barcelona) en horari de matí.
[Guia Hàbitat online]

XESC - som 1.119 escoles per la sostenibilitat de Catalunya.

La XESC arriba a superar el miler de centres (1.119), entre escoles, escoles bressol, instituts, escoles d'educació especial per la sostenibilitat de Catalunya. Amb la incorporació de cinc municipis més a la xarxa, som 16 municipis i la Generalitat que treballem plegats per millorar els procesos, projectes, iniciatives de sostenibilitat en el món educatiu. Us adjuntem el pla de treball 2011-2012 de la Xarxa, que tindrà el seu punt de major visibilitat el proper març-abril amb la celebració del II Simposi XESC.
[Pla de Treball XESC 2011-2012]

Neix Becobook - la xarxa social de persones compromeses amb el medi ambient.

Becobook (acrònim de l’anglès: be + eco+ book) és una xarxa social que pretén apropar a persones, institucions i empreses perquè comparteixin iniciatives, experiències i novetats relacionades amb el medi ambient i el desenvolupament sostenible. Disposa d'un eficaç cercador per posar en contacte a usuaris amb perfils afins i crear vincles o grups d’amics amb rapidesa.És una eina gratuïta per particulars i també per empreses i institucions.
[Web becobook]

Participa a la Copa del Clima dels ciutadans europeus (per famílies).

La Copa del Clima dels Ciutadans Europeus (ECCC) és una competició domèstica per ajudar-te a controlar el consum energètic durant 12 mesos. Pots seguir el progrés del teu consum energètic online afegint la lectura dels teus comptadors i la informació de les teves factures energètiques... A l'apartat "Estalvia" del web de la competició trobaràs consells útils, solucions pràctiques i informació que t'ajudi a reduir la quantitat d'energia consumida per la teva llar.
[Més informació]

Obert el concurs "Gestió Forestal: garantia pels boscos del futur.

La Generalitat organitza el concurs "Gestió forestal: garantia de futur pels boscos", amb l'objectiu de difondre els valors econòmics, socials i ambientals dels boscos i dels seus valors. Dirigit a les escoles d'ESO, la participació és farà com a grup classe. El treball ha de consistir en una presentació informàtica, pòster o petita filmació, amb una durada de 3 a 5 minuts. El termini d'inscripció és fins el 15/12/2011 i per a la presentació dels treballs fins el 24/02/2012.[Bases]

Necessites un logo pel teu projecte d'Agenda 21?

La pàgina gratuïta Logoease.com et facilita la creació d'un logotip de forma senzilla, ràpida i amb eines d'edició bàsiques i intuitives.
Crea el logo pel teu projecte d'A21E!

Teresa Falcó, mestra de l'escola Can Llong.


"El més important és que entenguin tots, professors/es, nenes i nens que el treball cooperatiu és fonamental"
[Entrevista complerta]


El grup de 5è i 6è de l'escola Can Deu ens hem engrescat per fer un hort escolar ecològic. Vam organitzar sessions teòriques, disseny de l'hort i preparació del terreny. Amb posterioritat s'han distribuit tasques de manteniment, s'ha fet la recol.lecció i creem receptes de cuina. El projecte ens ha permès treballar aspectes com: recerca, TIC, problemes matemàtics, relacions personals, actituds i el treball en diferents espais.
[Projecte Can Deu]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat