Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí.

Us fem arribar el vuitè número d'Agenda 21 Escolar Informa amb informacions, novetats, notícies, i aspectes d'interés al voltant de l'Educació per a la Sostenibilitat. En aquest número incorporem una nova secció amb entrevistes personalitzades a membres de la comunitat educativa d'Agenda 21 Escolar. Si voleu ser notícia, envieu-nos la informació necessària amb una imatge per correu electrònic.

Blocs pel planeta - 1er concurs de blocs digitals de sostenibilitat de Sabadell.

L'Ajuntament de Sabadell convocarà durant la primera quinzena de novembre el 1er concurs de blocs digitals educatius de sostenibilitat "Blocs pel planeta", dirigit a tots els centres educatius de la ciutat. El concurs es dota de dos premis, per les categories d'infantil/primària i secundària/altres, i premiarà els millors blocs amb continguts de sostenibilitat. El concurs compta amb la col.laboració de l'Ajuntament del Prat i l'empresa de transports Bardet. Inscripcions fins el 31 de gener de 2012.
[Bases concurs] [Més informació]

Conveni de col.laboració amb l'ESDi per la gravació de quatre càpsules audiovisuals de projectes d'Agenda 21 Escolar.


L'ESDi (escola universitària especialitzada en disseny) col.laborarà amb l'Agenda 21 Escolar per dotar al programa de fins a quatre càpsules audiovisuals, cadascuna específica dels vectors de treball: energia, aigua, residus i hort/jardineria. Les filmacions es realitzaran fins al juny de 2012 a més de 10 centres de Sabadell. El conveni se signarà durant el mes de novembre i inclou actuacions de recerca i formació en altres àmbits locals com el riu Ripoll i el Parc Agrari.

Recursos educatius compartits en la lluita contra el canvi climàtic - Changing with the Climate project.

'Changing with the Climate' té per objectiu la creació d'una xarxa on compartir recursos educatius i experiències per la lluita contra el canvi climàtic. Si esteu interessats en formar part de la xarxa podeu adherir-vos emplenant el formulari que trobareu al lloc web del projecte (pestanya: xarxa - membre associat). El projecte està coordinat a Catalunya per Ecoserveis. Més info: nuria@ecoserveis.net.
[Més informació]

Nova secció del butlletí - entrevistem als habitants de la comunitat de l'Agenda 21 Escolar.

Sota el lema "L'Agenda 21 som tots" , iniciem un cicle d'entrevistes personals a les persones que fan possible la comunitat de l'Agenda 21 Escolar de la ciutat. En aquest número, Emilia Aguilera ens atén per presentar-nos el projecte de consum responsable que desenvolupen a l'escola Miquel Carreras, i reflexionem sobre el potencial que té el medi natural per aportar-nos idees, recursos i estratègies per tal de fer front als problemes ambientals.
[Entrevista Emilia Aguilera]

Es publica el conte "El diari de la Marieta - aventures d'una mongeta del ganxet".


Des de la coordinació de l'Agenda 21 Escolar de Sabadell es farà arribar als centres de primària diversos exemplars del conte ”El diari de la Marieta - aventures d'una mongeta del ganxet”, primer número de la col·lecció Un món sostenible. Adreçat a alumnes del cicle mitjà, fa referència a un dels cultius més representatius del Parc Agrari de Sabadell. Esperem que sigui del vostre interès!!!

Setmana Europea de la Prevenció de Residus - 19 - 27 de novembre de 2011.

L'objectiu de la EWWR (European Wek for Waste Reduction) és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, amb un èmfasi especial per mostrar exemples clars que puguin afavorir el canvi d'hàbits dels ciutadans: consumir menys, llençar poc. L'any 2011 presenta com a novetat la celebració del Dia Sense Paper Has pensat com celebrar el dia sense paper al teu centre? [Més informació]

El teu projecte A21E a Facebook

Vols que el teu projecte tingui 500 milions de clients potencials? Facebook no només serveix per relacions personals, sinó també per posar a la xarxa iniciatives, projectes, etc. Podràs actualitzar de forma molt senzilla el desenvolupament dels vostres projectes d'Agenda 21 Escolar, resultats, etc.
Crea una pàgina del teu projecte A21E a Facebook!

Emilia Aguilera, directora del Miquel Carreras


"Visc la vida com un préstec, també tot el que tinc"
[Entrevista complerta]

L'escola Ribatallada ha treballat la problemàtica del canvi climàtic com a projecte monogràfic pels alumnes de 6è de primària, sota el lema "Estimem el nostre planeta". S'han treballat les causes de la contaminació atmosfèrica, la pluja àcida, l'esgotament de recursos naturals i s'ha fet recerca sobre la interacció dels diversos problemes ambientals, sota l'eix del canvi climàtic.
[Projecte Ribatallada]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat