Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí.

Us fem arribar el setè número d'Agenda 21 Escolar Informa amb informacions, novetats, notícies, i aspectes d'interés al voltant de l'Educació per a la Sostenibilitat. En aquest número incorporem nova imatge gràfica. Si voleu ser notícia, envieu-nos la informació necessària amb una imatge per correu electrònic.

Acte de signatura del compromís amb l'Agenda 21 Escolar - 19 d'octubre.

L'acte d'inici del curs escolar per l'Agenda 21 Escolar es planifica pel proper 19 d'octubre a les 6 de la tarda al Casal Pere Quart. De forma genèrica, esperem un total de dos membres del professorat i dos de l'alumnat en representació de cada centre. Aquest any l'acte s'enfoca a la comunicació i sostenibilitat amb la utilització d'eines 2.0.
[Targetó acte signatura]

Apostem per les eines 2.0 per optimitzar la comunicació.


En el marc de les activitats formatives i d'intercanvi del programa d'A21E, aquest curs fem una aposta per les Tecnologies d'Aprenentatge del Coneixement (TAC). Oferim un taller de formació en comunicació digital i eines 2.0 de 4 hores de durada i orientat a totes aquelles persones que treballen en projectes de sostenibilitat als centres. Es realitzarà al CRP els dies 10 i 24 de novembre de 17.30 a 19.30hores. [Programa]

Places encara disponibles als tallers i recursos del programa de Ciutat i Escola.

De tots els tallers d'educació per la sostenibilitat ofertats per la Regidoria de Sostenibilitat i Gestió d'Ecosistemes, hi ha places obertes als tallers de canvi climàtic (Ecoima) i l'exposició Rodals i Ciutats (ADENC) . Les inscripcions s'han de realitzar a través de l'aplicatiu del Ciutat i Escola.
[Més informació]

Una exposició de l'ADENC mostra la restauració ecològica del riu Ripoll.

L'exposició "Fes reviure el Ripoll! Un projecte de restauració ecològica del riu, un projecte de ciutat" està itinerant per diversos equipaments de Sabadell des del mes de febrer passat. L'exposició repassa en 14 plafons, la restauració del tram de riu entre Sant Vicenç de Jonqueres i el molí de l'Amat, amb la col.laboració de més de 3.000 voluntaris. Si esteu interessats en disposar de l'exposició al vostre centre, poseu-vos en contacte amb l'ADENC al 937171887 o a correu@adenc.cat. [Exposició visita virtual]

Exposició sobre el canvi climàtic: reptes pels municipis i per la ciutadania.

En col.laboració amb la Diputació de Barcelona i l'oficina Europe Direct Barcelona es mostrarà al Casal Pere Quart del 19 al 27 d'octubre una exposició que defineix les polítiques i els compromisos de la UE en la lluita contra el canvi climàtic i contribucions que el ciutadà pot fer per ajudar a complir aquests compromisos.

CASSA exposa 25 anys del seu programa d'Educació Ambiental a la ciutat.

Al llarg dels 25 anys, més de 78.000 alumnes han assistit a les gairebé 8.000 sessions i activitats educatives i de conscienciació ambiental programades per la Fundació CASSA, pionera a l'estat espanyol. S'ha exposat al centre de la ciutat els premiats en el concurs de dibuix, obres que recorden la importància de l'aigua per garantir l'ecosistema de la terra.A Sabadell es consumeixen una mitjana de 102 litres per habitant i dia, cinc litres per sota de la mitjana de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Doodle

Aquesta eina permet convocar i gestionar amb facilitat reunions, trobades, i actes on cada persona pot deixar constància de la seva disponibilitat per garantir la màxima assistència.
Tasta Doodle!

L'escola Creu Alta ha treballat per tot el centre i molt especialment pel Cicle Superior el projecte "Les Fruites". Van desenvolupar un projecte anual interdisciplinari amb visites a mercats, enquestes sobre consum de fruites a les famílies, reproducció de les fruites i la seva distribució geogràfica. S'ha fet una exposició de resultats, avaluació individual i grupal. Per finalitzar, s'han plantat arbres fruiters al centre...
[Projecte Creu Alta]

Agenda 21 Escolar de Sabadell

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat