Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa...

Si no pots visualitzar de forma ˛ptima la informaciˇ, clica sobre el segŘent enllaš:
Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa Setembre 2011.

Treballant les 3 erres (Sagrada FamÝlia)

Us fem arribar el sisŔ n˙mero d'Agenda 21 Escolar Informa amb informacions, novetats, notÝcies, i aspectes d'interÚs al voltant de l'Educaciˇ per a la Sostenibilitat. Si voleu ser notÝcia, envieu-nos la informaciˇ necessÓria amb una imatge per correu electr˛nic. Bon i molt sostenible curs 2011-2012!!!!

Publicada la resoluciˇ de les subvencions pel curs 2011-2012 per projectes d'Agenda 21 Escolar de Sabadell.

S'ha publicat la resoluciˇ de les subvencions per projectes d'Agenda 21 Escolar pel curs 2011-2012 a un total de 40 centres educatius de la ciutat. S'ha de presentar per registre municipal l'annex 4 (Acceptaciˇ) complimentat fins el dia 30 de setembre per finalitzar el procÚs de sol.licitud de subvenciˇ. El pagament es farÓ fraccionat en dues parts. El primer 80% a l'inici de curs, i el restant 20% en finalitzar la justificaciˇ del projecte al juny de 2012.. [MÚs informaciˇ] [Descarregar document acceptaciˇ]

El Seminari de coordinaciˇ d'A21Escolar al CRP facilitarÓ l'intercanvi d'experiŔncies al professorat en la seva tercera ediciˇ.


Seminari de coordinaciˇ d'Agenda 21 Escolar

El Seminari permetrÓ trobades mensuals a diversos centres de la ciutat. EstÓ adrešat a professorat, coordinadors i membres de la direcciˇ de projectes d'A21E per tal d'avanšar en la gestiˇ ambiental dels centres, facilitar la inserciˇ curricular i dotar de noves eines als responsables dels projectes. El perÝode d'inscripcions al Seminari per professorat sobre l'Agenda 21 Escolar queda obert fins el dia 22 de setembre i forma part del PFZ, amb una durada total de 20 hores. [Inscripcions al CRP]

S'amplien les tasques de suport en horts i jardineria fins el desembre de 2011 mitjanšant el conveni amb Vapor Llonch.

El conveni de col.laboraciˇ amb el Servei Prelaboral de manteniment d'horts i jardineria de Promociˇ Econ˛mica permetrÓ ampliar les tasques realitzades fins desembre de 2011. Un total de 11 centres es beneficiaran d'aquest suport, iniciat al maig de 2011. Aquesta col.laboraciˇ permet profunditzar i avanšar en la millora dels espais d'hort i jardineria dels centres adherits a l'Agenda 21 Escolar. Els centres que rebran el suport en aquesta segona fase seran l'escola Conc˛rdia, Mas Boadella, Sant JuliÓ, Montllor, Can Deu i La RomÓnica.

El web dels boscos - recurs didÓctic sobre els boscos catalans.

Web dels boscos de Catalunya

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentaciˇ i Medi Natural (DAAM) ha posat a disposiciˇ del p˙blic el web sobre els boscos catalans. El recurs educatiu presenta informaciˇ complerta i entenedora sobre les diverses funcions, espŔcies, aspectes relatius als espais boscosos del paÝs.
[Web dels boscos de Catalunya]

L'eina del mes. Guia HÓbitat. Posa a disposiciˇ mÚs de 50 activitats d'educaciˇ per a la sostenibilitat.

Guia Habitat

Un total de 50 activitats d'educaciˇ per a la sostenibilitat, diverses pel que fa a la temÓtica, conceptes pedag˛gics treballats, edats, procediments, actituds i valors estan disponibles online agrupades sota la Guia HÓbitat. Es destina fonamentalment als educadors, que podran utilitzar-la com a instrument de treball tant en Ómbits d'educaciˇ formal com informal. Hi haurÓ presentacions d'aquest recurs arreu del territori de les que informarem amb suficient antel.laciˇ.
[Guia HÓbitat online]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat