Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa...

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica sobre el següent enllaç: Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa Febrer 2011.

Com a eina de millora de la comunicació del programa Agenda 21 Escolar de Sabadell us fem arribar el primer número de Agenda 21 Escolar Informa amb informacions, novetats, notícies, i aspectes d'interés del programa i de l'Educació per a la Sostenibilitat.

Fòrum d'escoles XESC del Vallès Occidental. 23 de març de 2011.

La trobada d'escoles de la XESC del Vallès Occidental que reunirà centres educatius de l'A21E de Sabadell i Escoles Verdes de la comarca es celebrarà el dia 23 de març al Parc Central del Vallès. S'espera una participació de més 200 persones, amb un rati de dos alumnes i dos professors/es per centre. La trobada té com a objectius l'intercanvi d'experiències entre centres i la discussió compartida entre alumnat i professorat sobre criteris de bones pràctiques d'educació per la sostenibilitat. La durada de la trobada és de 10 a 16 hores. Reserveu-vos la data que serà un dia molt especial!!! [Més informació] [Inscripcions]

Formació per professorat en alimentació, salut i consum.


Durant el mes de gener s'ha dut a terme al Centre de Recursos Pedagògics el curs de formació "Alimentació, Salut i Consum- Agenda 21", inclòs al Pla de Formació de Zona. Aquest curs ha orientat a professorat, personal de menjadors escolars i direcció de centres en la inclusió de criteris de sostenibilitat en aspectes de gestió del menjador escolar així com el treball en continguts i recursos pedagògics d'alimentació saludable i consum de proximitat.

Sabadell comptarà amb una nova Agenda21 Local - Agenda 21+10.

L'Agenda21+10 serà el nou pla estratègic de sostenibilitat pel període 2011-2020. L'A21+10 parteix de l'experiència de l'Agenda 21 Local, aplicada des de 2002, i està en fase de validació per part del govern, la ciutadania i el Protocol de Sostenibilitat. El pla d'acció té com a objectius reforçar l'Agenda 21 Escolar amb increment de la qualitat dels projectes desenvolupats, un increment del nombre de centres adherits i la participació de centres de secundària.

Actualitzada la descripció dels projectes a la web d'Agenda 21 Escolar

S'ha actualitzat la informació de tots els projectes d'Agenda 21 Escolar de Sabadell al web del programa. També recordar-vos que disposeu de totes les memòries dels projectes d'Agenda 21 Escolar dels dos últims cursos al CRP en suport paper. [Més informació]

Itineraris guiats gratuïts pel Delta del Llobregat

L'Ajuntament del Prat de Llobregat convida als centres escolars adherits a la XESC (inclosos els de l'A21Escolar de Sabadell) a conèixer el Delta del Llobregat de la mà del seu Servei d'Educació Ambiental. Us proposem fer una activitat gratuïta d'unes 4 hores de durada que inclou un passi d'un audiovisual comentat i un itinerari guiat. Només caldrà que assumiu el cost del transport.Si us interessa fer aquesta activitat podeu trucar al 93.370.90.02. Les places són limitades.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat