Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí

Número 47. Gen-Feb 2017.

Neix l'Agenda 21 Escolar de Sabadell Plus - programa de reforç a la gestió ambiental dels centres educatius de primària de Sabadell.

L'Agenda 21 Escolar plus de Sabadell es desenvolupa en forma de prova pilot a 6 centres de la ciutat: Andreu Castells, Catalunya, Concòrdia, Joaquim Blume, Marti i Pol, Pau Casals , per reforçar la gestió ambiental dels vectors aigua, energia i residus. Alhora, es treballa pedagògicament els protocols i mecanismes d'estalvi i bones pràctiques ambientals: recollida selectiva, consum energètic, compra de paper d'oficina amb distintiu ambiental, etc. Es dóna assistència tècnica durant el curs escolar 2016-2017. S'ampliarà aquesta prova a més centres pel curs 2017-2018.

Trobada d'escoles sostenibles del Vallès Occidental. 10 de maig. Reserveu la data!El proper 10 de maig al Parc Central del Vallès tindrà lloc el IV Fòrum d'Escoles Sostenibles del Vallès Occidental, sota el títol "La Salut de la Ciutat". 2 Mestres i 4 alumnes de Cicle Superior de cada centre participant intercanviaran experiències sobre els seus projectes de forma interactiva i per l'enriquiment mutu.
Reserveu la data del 10 de maig !
Les inscripcions restaran obertes fins el 7 d'abril.

[Programa preliminar]
[Inscripcions]

Recerkids - nou programa per fer recerca a primària.


Recerkids es defineix com un programa per fer ciència. Una oportunitat perquè l’alumnat (5è/6è) experimenti en primera persona què vol dir fer recerca, com és un procés d’investigació i quin és el dia a dia en la vida d’un professional de la ciència. És una experiència educativa capitanejada per la Laura i en Joan, dos investigadors joves però molt experimentats...
[Recerkids]

AGENDA


02.03 . Trobada escoles Agenda 21 Escolar plus.

10.05. IV Fòrum Escoles Sostenibles Vallès Occidental.
[+]

02 al 11.06. Setmana de la Natura. [+]

05.06. Dia Internacional del Medi Ambient. [+]

19-24.06. Setmana Energia Sostenible. [+]

30.06. Justificació de la subvenció 16-17.

Des del 2007 s’han plantat més de 3.400 arbres al Parc Agrari.


A la festa del 2017, s'han plantat per primer cop espècies forestals en un espai de bosc proper a la sínia de Can Gambús afectat per la ventada del 2014, amb la finalitat d'anar recuperant aquesta zona, que presenta una regeneració escassa o nul·la. I, en relació amb l'Agenda 21 Escolar, des del 2007 s'han plantat 2.554 arbres i arbusts al mateix parc i 350 unitats més entre el parc fluvial del Ripoll i el parc periurbà de la Salut, en què han participat un total de 1.866 escolars.

[Més informació]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat