Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí

Número 41. Abril 2015.

Aprovada la convocatòria d'ajuts en espècie per estalvi energètic (programa 50/50).

La Junta de Govern Local ha aprovat la convocatòria d'ajuts en espècie pels centres educatius en matèria d'estalvi energètic (programa 50/50).
El període avaluat és el corresponent al curs 2012-2013, d'acord amb les bases del programa 50/50. La publicació al BOP es farà durant la primera setmana de maig aproximadament i es preveu una durada d'un mes per fer efectives les sol·licituds. La partida assignada és de 1800 euros.

Inscripcions al III Forum d'Escoles Sostenibles del Vallès Occidental obertes fins el dia 04 de maig.

La jornada s'adreça a professorat i alumnat (preferiblement de cicle superior). L'assistència prevista per centre és d'1 professor/a i 2 alumnes. Als assistents se'ls demana una presentació breu d'un projecte/tema relacionat amb la temàtica del Forum - CONSUM RESPONSABLE I SOSTENIBLE. Us hi esperem!

[Inscripcions]

Visc amb soroll? Mesura el nivell de soroll amb el teu mòbil.

la Generalitat ha endegat una campanya de mobilització ciutadana per obtenir informació dels nivells acústics del territori amb la utilització de mòbils i equips professionals. La proposta és realitzar una jornada de mesuraments massius de soroll. Per participar a la campanya, el públic general pot descarregar-se l’aplicació Noise Watch (gratuïta ) i fer mesuraments de 10 segons. Les mesures es poden pujar a la xarxa de forma immediata i senzilla, també via Twitter.

[Video Youtube Visc amb Soroll?]

AGENDA22.04. Dia de la Terra. +

22.04. Seminari Horts 6a sessió .

29.04. Visc amb soroll? Dia Int'l del Soroll. +

14.05. III Forum Escoles Sostenibles . Terrassa.+

La Ruta del Tomate - interessant reflexió sobre el consum alimentari i la seva importància.

Seguint el tomàquet, un producte emblemàtic de Catalunya, es revela com les importacions des d'Holanda, França o Bèlgica en plena temporada alta tenen per conseqüència la caiguda de la producció catalana amb els impactes socials i ambientals que això suposa.
Una eina de reflexió cap a una nova cultura del consum urbà, es tracta d'una iniciativa conjunta de GRAIN, l’Observatori del Deute en la Globalització (ODG) i la revista Sobirania Alimentària, Biodiversitat i Cultures.

[Més informació]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat