Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma ˛ptima la informaciˇ, clica aquÝ

N˙mero 40. Feb 2015.

III Forum d'intercanvi d'experiŔncies d'Escoles Sostenibles del VallŔs Occidental tindrÓ lloc a Terrassa el 14 de maig.

Sota la temÓtica de Consum Sostenible i Responsable, els centres educatius del VallŔs Occidental de la XESC es trobaran a Terrassa per tal d'intercanviar idees, coneixements, aprenentatges i projectes. Es preveu la participaciˇ d'1 professor/a i 2 alumnes per centre.

Es tracta de la III ediciˇ dels Forums territorials, realitzats prŔviament a Sabadell (2011) i Sant Cugat (2014). S'espera la participaciˇ d'uns 100 alumnes i 50 mestres. Reserveu la data. Rebreu mÚs informaciˇ properament.

Noves activitats al programa Ciutat i Escola dels Agents Rurals - ConŔixer ens ajuda a prevenir.

Aquest curs s'ha iniciat una nova activitat al programa Ciutat i Escola organitzada pel Cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya. EstÓ adrešada a l'alumnat de primÓria i consta de tres xerrades:"ConÚixer ens ajuda a prevenir" ; "La guineu i l'˛liba" i "El millor insecticida del mˇn". L'activitat tÚ una durada d'entre hora i hora i mitja i es duu a terme al mateix centre educatiu.
[Inscripcions Activitats Agents Rurals]

2015 - Any Internacional de la Llum.

L'Assemblea General de les Nacions Unides va declarar el 2015 com a Any Internacional de la Llum, per posar en relleu la importÓncia de les propietats de la llum en el nostre desenvolupament sostenible. La rellevÓncia de la llum es fa palesa en Ómbits tan destacats com ara l'energia, l'educaciˇ, la salut, la comunicaciˇ, etc.

[2015 Any Int'l de la Llum]

AGENDA02.02. Dia Mundial Zones Humides +

12.02. Inici Servei Prelaboral 2015

27.03. Concurs idees ambientals (UPC)+

25.02. Seminari Horts 4a sessiˇ al CRP.

ArbolApp - aplicaciˇ m˛bil per descobrir els arbres del teu entorn.

Arbolapp Ús una aplicaciˇ gratu´ta basada en la investigaciˇ del Real JardÝn Botßnico del CSIC que t'ajudarÓ a identificar els arbres silvestres de la PenÝnsula IbÚrica i les Illes Balears
Descarregate-la i gaudeix de la natura i la ciŔncia.

[ArbolApp - descarregar]

Es publica una guia sobre Alimentaciˇ Saludable orientada a centres educatius sostenibles.

Barcelona Escoles+Sostenibles us presenta un nou recurs. Aquesta publicaciˇ inclou activitats per promoure l'alimentaciˇ agroecol˛gica en els centres i respon a preguntes com ara com introdu´m activitats sobre alimentaciˇ i consum en els centres educatius? Com transformem el men˙ escolar en un men˙ agroecol˛gic? Quins sˇn els punts claus per treballar la sobirania alimentÓria i millorar els aspectes de salut i sostenibilitat a l'escola?

[Guia Alimentaciˇ Sostenible]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat