Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí

Número 39. Gen 2015.

Sessió de formació - MAPA GEOREFERENCIAT DE L'AGENDA 21 ESCOLAR.19 gener.

Vols situar el teu centre educatiu al nou mapa de centres georeferenciats del programa Agenda 21 Escolar??? Aquest microprojecte de l'Agenda 21 Escolar de Sabadell preten dotar d'informació actualitzada del què està passant als centres Agenda 21 Escolar a la comunitat educativa. Podràs conèixer què està fent el centre veí, descobrir la potència de la xarxa local, buscar un centre amb els mateixos interessos de forma senzilla i ràpida...La sessió formativa específica es realitzarà el 19 de gener de 2015, 17,30hores a les instal·lacions del CRP. Preguem confirmar assistència.

[Mapa georeferenciat Agenda 21 Escolar]

Les sol·licituds d'actuacions pel Servei Prelaboral s'enviaran abans del 16 de gener.

El Servei Prelaboral adscrit a Promoció Econòmica de Sabadell donarà continuïtat al seu suport als centres educatius en matèria de manteniment d'espais verds, jardineria i hort escolar fins al 30 de juliol de 2015.Cal omplir, signar i segellar la sol·licitud abans del 16 de gener. En aquesta fase, es detallen específicament les tasques assumides pel servei.

[Sol·licitud Servei Prelaboral]

Digue-li al món en un 1 minut com solucionar el problema de la fam.

Sota el lema "El desafaiament de la fam al món", Mans Unides proposa un concurs de clips audiovisuals d'1 minut de durada sobre la temàtica. L'activitat fomenta el treball en equip i és una manera molt divertida i participativa d'aprendre. S'accepten videos fins el 16 de febrer de 2015.

[Concurs ClipMetratges Mans Unides]

AGENDA


14.01. Reunió III Forums de la XESC al Vallès Occidental.

16.01.Data límit sol·licituds Servei Prelaboral +


19.01.2015. Sessió MAPA GEOREFERENCIAT al CRP.

Preparatius dels III Forum de la XESC al Vallès Occidental.

Les xarxes locals de Sabadell, Sant Cugat, Terrassa així com membres d'Escoles Verdes del Vallès Occidental comencen a preparar la trobada de centres sostenibles corresponent al 2015. Hi haurà espais d'intercanvi i networking entre els centres adherits a la XESC de la comarca. Informarem properament de la programació específica de l'acte.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat