Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí

Número 38. Des 2014.

Posem a l'abast dels centres una nova eina de comunicació - MAPA GEOREFERENCIAT DE L'AGENDA 21 ESCOLAR.

Vols situar el teu centre educatiu al nou mapa de centres georeferenciats del programa Agenda 21 Escolar??? Aquest microprojecte de l'Agenda 21 Escolar de Sabadell preten dotar d'informació actualitzada del què està passant als centres Agenda 21 Escolar a la comunitat educativa. Podràs conèixer què està fent el centre veí, descobrir la potència de la xarxa local, buscar un centre amb els mateixos interessos de forma senzilla i ràpida...Es planifica una sessió formativa al CRP, el 19 de gener de 2015, 17,30hores.

[Mapa georeferenciat Agenda 21 Escolar]

El Servei Prelaboral continuarà donant suport fins l'estiu de de 2015.

El Servei Prelaboral adscrit a Promoció Econòmica de Sabadell donarà continuïtat al seu suport als centres educatius en matèria de manteniment d'espais verds, jardineria i hort escolar. Es preveu la prolongació del Servei com a mínim fins el juliol de 2015. Properament s'enviarà el correu per fer les sol.licituds específiques.

Vols que el teu alumnat sigui gestor d'un espai natural?

El projecte consisteix en participar en les tasques de manteniment i gestió dels espais naturals del delta del Llobregat. Està adreçat a l'alumnat de secundària dels centres educatiusadherits a la Xarxa d'Escoles per la Sostenibilitat de Catalunya (XESC). . La data límit d'inscripció és el 15 de desembre de 2014. Les dades de contacte són seaprat@elprat.cat / 93.479.45.11

[Sol.licitud]

AGENDATot desembre. Busca el tió als boscos de Rupit. +


17.12. Sessió informativa Canvi Climàtic. COP 20 Lima. +

19.01.2015. Sessió MAPA GEOREFERENCIAT al CRP.

Projectes de ciència ciutadana sobre ornitologia necessiten de l'ajuda de petits investigadors.

L'Institut Catala d'Ornitologia (ICO) t'ofereix participar en tres projectes de ciència ciutadana. La suma de moltes aportacions poden ser molt útils per als experts que fan estudis de seguiment per conèixer la salut dels ocells a Catalunya. "Ocells dels Jardins - podràs aprendre a reconèixer i comptar els ocells al teu jardí, en un parc públic!; "Projecte Orenetes - seguiment dels nius d'oreneta cuablanca"; i "Nius - hi ha més de 200 espècies d’ocells que nidifiquen regularment a Catalunya. Descobreix on, quan i com crien".

[Web Projectes ICO]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat