Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí

Número 37. Nov 2014.

S'inicien les sessions de dinamització d'Agenda 21 Escolar - ESCOLES ACÚSTIQUES.

Teniu interès en introduir la qualitat acústica al vostre treball curricular? Voleu aprendre què és un decibel? Quin nivell té un carrer de Sabadell per considerar-lo sorollós? És Sabadell una ciutat sorollosa??? Patiu contaminació acústica al vostre centre educatiu? Aquesta sessió és una bona oportunitat per conèixer els interessos comuns dels centres educatius, i fer una prospecció de potencials projectes en comú, crear una “microxarxa” de centres interessats en l’acústica. 04 de desembre, 17,30hores. Casal Pere Quart. Rambla, 69.

[Programa Sessió Acústica]

Inscripcions encara obertes pel seminari de formació sobre Hort i Jardineria al CRP.

El Seminari s'inclou en el Pla de Formació de Zona pel CRP, compta amb 7 sessions presencials i 20hores d'acreditació. La formació comptarà amb un espai per resoldre dubtes i/o consultes puntuals dels centres.Inscripcions obertes al correu crp-sabadell@xtec.cat. La SEGONA SESSIO es planifica pel dia 19 de novembre a les 17,30h al CRP.

[Programa]

Concurs Interactiu per famílies sobre gestió de residus - JugaNet! cadacosaalseulloc.

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental ha endegat un concurs per tal de sensibilitzar les families. Els joves d’entre 6 i 18 anys podran participar al concurs “JugaNet!cadacosaalseulloc”, que estarà per a dispositius iPhone i Android. disponible en format web i també en App mòbil. Del 15 de novembre al 14 de desembre de 2014.

[Web concurs]

AGENDA



13-16.11.XIII Congrés de Ciutats Educadores.+

19.11. Seminari CRP Hort i Jardineria (2a sessió) +

14-23.11. 19a Setmana de la Ciència. +

22-30.11 Setmana Prevenció de Residus. +

04.12. Sessió dinamització ACUSTICA.+

Ciutats Educadores - el rol de la ciutat com a referent educatiu a debat mondial a Barcelona.

Centenars de referents educatius de tot el món es donen cita a Barcelona del 13 al 15 de novembre al XIII Congrés de les Ciutats Educadores. En paraules del seu director, "La ciutat educadora esdevé promotora del benestar i de les oportunitats vitals dels ciutadans". Pots seguir el congrés en directe a través del web.

[Congrés Ciutats Educadores]

La Setmana Europea de Residus s'enfoca al malbaratament alimentari.

Més de 2200 accions ja han estat registrades a tota Europa els dies 22-30 de novembre. Aquesta edició es focalitza en el malbaratament alimentari, que a Catalunya genera 81 kg a l'any en una família de dos adults i dos infants de mitjana

[Més informació]
[Diagnòstic malbaratament alimentari Catalunya]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat