Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí

Número 36. Sept-Oct 2014.

S'inicia l'11è curs del programa Agenda 21 Escolar amb un replantejament dels serveis ofertats.

Després d'un actiu 10è aniversari del programa, iniciem el curs 2014-2015 amb una situació pressupostària molt limitada i sobrevinguda que ha fet replantejar alguns dels serveis ofertats històricament al programa. De forma resumida, es mantenen els serveis essencials del programa, tot i que no hi haurà subvencions econòmiques pel curs 2014-2015. Trobareu detallats els serveis ofertats en el document adjunt (del qual recomanem una lectura ben detallada). Els assessoraments presencials es limiten en el cas de l'Hort i Jardineria i als Residus al 1r trimestre del curs.

[Serveis Agenda 21 Escolar curs 2014-2015]

Inscripcions encara obertes pel seminari de formació sobre Hort i Jardineria al CRP.

El Seminari s'inclou en el Pla de Formació de Zona pel CRP, compta amb 7 sessions presencials i 20hores d'acreditació. La formació comptarà amb un espai per resoldre dubtes i/o consultes puntuals dels centres.Inscripcions obertes al correu crp-sabadell@xtec.cat. La primera sessió es planifica pel dia 22 d'octubre a les 17,30h.

[Programa]

Sabadell Sona Bé! Sabadell dorm Bé...campanya local contra el soroll a la ciutat.

Sabadell Sona Bé! Sabadell Dorm Bé...és una campanya específica de reforç comunicatiu al respecte de la qualitat acústica urbana i la gestió de l'ordenança municipal dirigida a ciutadania i públic escolar. S'han ofert activitats per públic escolar [primària i secundària], una exposició al centre Cívic Can Deu, un itinerari de descoberta acústica de la ciutat...

[Més informació]

AGENDA


22.10. Seminari formació CRP Hort i Jardineria. 1a sessió.+

24-26.10. Fira Economia Solidària. +

13-16.11.XIII Congrés de Ciutats Educadores.+

22-30.11 Setmana Prevenció de Residus. +

Activitats de Ciutat i Escola de Sostenibilitat amb places disponibles.

En el marc del programa Ciutat i Escola, resten places disponibles a les activitats gratuïtes de l'aigua "Bons Hàbits", de soroll "Es Sabadell una ciutat sorollosa?" i consum elèctric "Desembloiquem la factura elèctrica", a més de places obertes a les activitats amb cost ofertades per l'ADENC, UES, CIPO, Argelaga i Intiam Ruai.
[Ciutat i Escola - Sostenibilitat]

Els teus residus compten - foment de la recollida selectiva a Sabadell.

L’objectiu és fomentar amb més profunditat la recollida selectiva, del 33% de tones recollides actual fins al 60% que marca la Generalitat de Catalunya pel 2020. La campanya comptarà amb informadors/sensibilitzadors al carrer, visites a domicilis, instal·lació de carpes, tallers educatius en diumenges, etc.

[Més informació]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat